Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit staré střešní tašky

Od: moucha* odpovědí: 5 změna:

Zdravím naskytla se mě možnost odvozu starých ale velice pěkných tašek,tašky jsem očistil od mechu a ostatních nečistot a můj dotaz zni jestli nekdo neví čím tašky natřít nebo ošetrit ,prostě nejaký přípravek aby taška prokoukla a nebylo finančně hodně náročné děkuji za radu.Ještě chci dodat, že je to klasicka palena cihlová taška.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruk600*
hodnocení

1x

Dobrý den, kvalitní pálená taška má odpovídající vlastnosti bez dodatečných nátěrů. Každý nátěr je riziko, že se pak nátěr sloupe a taky by se mohlo stát, že se zadrží ve střepu voda a začnou se loupat tašky. Tašky ničím nenatírejte! Prostě očištěné tašky dejte opět na střechu. Příroda se jim už postará o "patinu" a střecha bude i tak pěkná.

repkin*
hodnocení

0x

tekuté sklo? není to rada, ale otázka

jklk

vodní sklo mě taky napadlo, ale jestli to je vhodné opravdu netušim ;)

jabraka*
hodnocení

0x
Vcelku dobrý je akrylový nátěr SANAKRYL UV Když budeš mít tašky pečlivě očištěné,měl by tento nátěr vydržet pár let. JABRAKA

mowla*
hodnocení

0x

Aby "taška prokoukla"- vodní sklo je dobrá impregnace, ale vzhledu moc nepřispěje... Asi bych raději použil barvu na střešní krytinu (např.: chempex.eu/... )...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]