Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digestoř s vývodem vzadu?

Od: smejdik odpovědí: 7 změna:

Prosím o tipy na digestoře s vývodem vzadu...co jsem tak prošla za chvíli na netu, tak jsem narazila jen na horní vývod nebo boční?

Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Např Mora-my máme Evolution.

hodnocení

0x

Jedná se Vám o vestavné nebo obyčejné digestoře?

Např. skoro všechny digestoře zn. Mora mají vývody variabilní, můžete si vybrat, jaký nejvíc vyhovuje.

smejdik
hodnocení

jedná se o klasickou digestoř, líbí se mi ty výsuvné...ale nenašla jsem...chtěla bych do 2tis

jabraka*

Nejen Mora,ale i další mají volitelný vývod.Nehodící se se dá zaslepit a použije se jen vhodný.

JABRAKA

smejdik
hodnocení

No dobře, a jaké tedy další tipy na tu digestoř s vývodem vzadu?

uska*
hodnocení

0x

Ve vaší cenové relaci takové zboží u nás nenajdete. Přes 3 tis. stojí tahle :

CATA TF-5060 jako jediná výsuvná digestoř na českém trhu umožňuje volbu mezi horním a zadním odtahem, oba jsou v ose digestoře (volba se provádí opět nasazením přiložené příruby a zaslepením druhého otvoru přiloženým víčkem)

repkin*
hodnocení

0x

google.cz/...

strýček google téměř vždy pomůže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]