Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění betonu z míchačky

Od: wendys odpovědí: 8 změna:

existuje nějaký chemický prostředek pro odstranění betonu z např. míchačky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano, existuje...

makratrade.cz/...

jabraka*
hodnocení

1x

Jediný chemický prostředek je kladivo a majzlík a pot.

JABRAKA

des*

Spíš bych se přikláněl k tomu,že když se skončí s mícháním,tak se použije obyčejná H2O,a míchačka se perfektně umyje.(KAŽDÝ DEN)

jabraka*

To jistě!'

JB

u nás se dávala voda + hrubý štěrk, když byl a nechat chvíli vrčet.. tím se to umylo dokonale.

solenza*

My používáme vodu a půlky cihel.

kjanik112*

Říká se tomu " kladívková voda".

hodnocení

0x

Wendys, je duležité, jak je hodně betonu v míchačce. Já jsem výhodně dostal míchačku, velkou na 6-7 koleček. Lopatky ale byly v betonu hodně schované. Normalně zbíječkou jsem musel vysekávat asi dvě kolečka betonu. Pak paličkou obouchával, pak zase pístnicí vyrovnával prohlubně, nasypal lomový kámen a hodně dlouho míchal. a měnil obroušené kameny za nové...

Nakonec jsem stejně míchačku zmenšil jen na 3 kolečka...kdo má sdělat tolika matroše...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]