Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lišta plovoucí podlahy

Od: krosina* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, pokládám si plovoučku a byl bych moc vděčný za radu. Mám takhle stupňovitý tvar podlahy (viz. příloha) a nevím, jakou požít lištu na ty schody, aby podlaha byla stále ,,plovoucí´´. Podschodnice budou také z plovoučky. Kdyby mi sem někdo hodil odkaz na tu lištu, byl bych moc rád. Díky moc, Luboš

Lišta plovoucí podlahy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak je ten stupen vysoký?

mowla*
hodnocení

0x

Něco tohoto typu...

detalon.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Jak budou podschodnice upevněny?

krosina*
hodnocení

oba stupně jsou vysoké 14cm. Podschodnice plánuji přilepit

hodnocení

0x

Já jsem použil hliníkovou rohovou lištu (2 x 2 cm) a vše jsem nalepil na Mamuta i podschodnice. Lišty se dělají v různých odstínech. Já jsem použil stejný odstín jaké mám přechodové lišty do pokojů, tj. leštěný hliník a vypadá to dobře, určitě líp než imitace dřeva. Odkaz nevím, nebo jsem to kupoval v Polsku. (lišta dlouhá 2 m stála okolo 120 kč)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]