Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolaudace a stiznosti

Od: blackflamesiczi* odpovědí: 2 změna:

Mám takovej dotaz

Mam autoservis a byl zkolaudovany ted na jare vsechno bez problemu (stavebni urad, zivotni prostredi, hasici, hygiena atd) akorat v podminkach bylo ze musim sousedovi opravit jednu zidku kterou jsem opravil podle me nadtandartne a on si ted vymejsli nesmylne pozadavky . Ale uz mam zkolaudovano a on si ted zacal vymyslet ze se mu ta zidka nelibi a ze chce abych dal palubky pod strechu z jeho strany (ale to nejde protoze on k te strane schvalne leje vodu a ja to nemuzu uzavrit protoze jsem tam kvuly tomu udelal odvetravani zdi) a ze nebyl pozvan ke kolaudaci (podle urednika ze stavebniho uradu ani na to nemel narok). Muze tam udelat nejake problemy kdyz uz mam cerne na bilem ze je to OK

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím, Blacku. Když bude chtít dělat soused problémy, pak je dělat bude. Ale Vy jste podmínku splnil, máte zkolaudováno. Nevidím důvod k tomu, proč byste měl vyhovět jakémukoliv dalšímu požadavku souseda. Podle mne nemá právo diktovat si další podmínky, takže bych se na něho vyprdla.

des*
17.06.12 20:52

2xposobě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]