Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

El. řezačka kopřiv

Od: uska* odpovědí: 7 změna:

Pátrám, pátrám a nic nenalézám. Existuje u nás nějaký výrobce elektrické řezačky kopřiv? Ne ruční a doma předělávanou na motorek. Je mi jedno zda na 220 nebo 380.

Prosím, jest-li někdo zná odpověď, budu ráda, třeba jen špatně hledám. Děkuji.

doplněno 17.06.12 13:09:

cobrak - řezačka kopřiv nařeže kopřivy na drobné kousky a krmí se s ní drůbež a suší se kopřivy na zimu. Strunovou sekačkou si poseču trávu kolem plotu (kam se nedostanu se sekačkou s pojezdem), ale jak strunovou sekačkou si nařežu kopřivy nadrobno mě nenapadá.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Nehladaš niečo taketo? stroje.bazos.sk/...

google.sk/...

uska*
hodnocení

Dík za snahu, ale ty obr stroje jsou na řezání slámy. Já hledám něco takového, ale s motorkem. Mám ji doma, dosluhuje a také je doma vyráběná. Chtěla jsem nějaký origoš.

hradsky-sunk.sweb.cz/...

hop®

Zkuste zaguglit "elektrická řezačka kopřiv", vyhledá to i několik inzerátů, většinou neaktuálních. Ovšem přes prodejce by třeba šlo zjistit případného výrobce, více poradit neumím...

kejki

Máti používá takový velký elektrický mixér, původně to mělo v jednom nastavení nožů drtit větvičky, ale nože jsou pořád nastavené na krmení.

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den, proč si nepořídíte normální strunovou sekačku na trávu?

hop®

Protože řezačka kopřiv slouží k něčemu jinému - k přípravě krmiva... ;)

ann*
hodnocení

0x

Zdravím, pokud nenajdete, šla bych do drtiče větví. Požadovanou službu také udělá a navíc s tím uděláte i skvělou přípravu větví na kompost ... Jen to bude stát nejméně 3 000,- a nebo pak bazar

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma drtiče větví

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]