Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamčený zámek vs ztracený klíč

Od: musketyr* odpovědí: 6 změna:

Zdravim,mám problém že máme zamčené dveře od kterých se ztratil klíč (fabka) jak je otevřít-dle rad tady na stránkách jsem to zkoušel vyvrtat v písmenu A-nic...pak jsem to zkoušel zlomit-to nejde..jak sarka vyndat ten zámek abych tam mohl dát jinej už s klíčema...nebo nevíte někdo o nějakém levném zámečníkovi z Litoměřic? předem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Obyčejná fabka se zlomí hasákem během okamžiku. Ale je třeba sundat štítek. Pak se chytne odshora a zabere. Mnohokrát vyzkoušeno.

repkin*
hodnocení

0x

Prakticky bych Vám poradil, jak na to, ale vzhledem k bezpečnosti majetku ostatních sem tuto radu bohužel neumístím, zajděte do zámečnictví a zeptejte se, kolik by to stálo, většinou se s nimi dá domluvit. Ne nadarmo se učili tento obor, někdo to dělat musí, kdyby jsme si všichni všechno dělali sami, tak jsme pak nemuseli chodit do škol.

majsterjoe*

Neda mi to abych nezareagoval, ikdyz by se to v tomto pripade nemelo.

Ano. castecne souhlasim, ale castecne si myslim, ze co pisete zde na poradne, kdy clovek potrebuje pomoc, je proste blbost. V autech se taky vrta kde kdo, cukrovi pece snad kazda hospodynka, do elektriny dneska zasahuje kde jaky vul, tesneni ve vodovodni baterii taky vymeni kazdy...i pres to, ze jsou lide, ktere to zivi...

cepagis*

Záleží jak odolný máte zámek - jestli je odolný proti rozlomení, odvrtání, úderu.. A také aby to přežili dveře:) U obyčejné FABky jsem do jednou dělal tak, že jsem do drážky pro klíč vrtáky do kovu postupně navrtával otvory - začal jsem nějakou trojkou a skončil snad sedmičkou, pružinky vyskákaly a bylo po problému...

hodnocení

0x

Pokud so otvíraji dovnitř,tak bych vykopnul dveře a pak si se zámkem můžete hrát jak chcete!Pkd to uděláte šikovně,tak se dveře dají opravit tak,že to nikdo nepozná!

robin1*
hodnocení

0x

Já vždy vrtal díru cca 7mm v místě kde se otočná část stýká s pevnou (na spodku tedy tam co strkáte zubatou část klíče) , a vždy to bylo úspěšné ( po odvrtání zastrčím šroubovák a normálně odemknu). Rada pro zloděje to rozhodně není bo ty maj rychleší metody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma odvrtání fabky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]