Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatekani vody od stresnich oken na dif. folii

Od: torpy* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,prosim o radu- objevil jsem problem kolem stresnich oken, nejspise se zatekanim pod stresni krytinu ne difuzni folii.. Při pozorovani strechy za deste se mi pod stresnimi okny na okraji strechy tvori a stekaji kapky z difuzni folie.Do interieru mi nezateka. Potrebuji eliminovat toto zatekani před podbitim palubkami aby nedochazelo při kazdem desti k jejich namoceni a v budoucnu k zatekani vody do izolace.

Prosim poradte co s tim, jedna se o novostavbu cca rok starou , vse dodrzenou dle popisu jak urcuje vyrobce, osazeni oken, tesniciho limce atd. Kontroloval jsem i podkrovi, to se jevi v poradku. Nemel jste někdo podobny problem a jak jste jej resili? Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když si po sobě přečtete text, tak zjistíte že to tak není.

Nemůže být vše podle předpisu a doporučení výrobce, a přitom tam zatékat!

Někde je chyba

Doporučuji odkrýt krytinu a vizuelně vše zkontrolovat...

doplněno 27.06.12 20:37:

@torpy

to se může stát každému, že se dílo nepodaří, něco pokazí, nepřesně udělá...

ale vy to napravíte..

torpy*
hodnocení

Zdravim Milan, zrovna se na to chystam. Jen me prekvapilo, kdyz to delali kluci co se tim zivi a ujistili me ze je vse ok cekal jsem ze se problemy nevyskytnout. Diky za odpoved.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]