Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuju poradit jak opravit prohlé dřevěné výplně vrat. Mezi prohlou dřevěnou výplní a dřevěným rámem vrat se udělala asi 5mm mezera. Potřeboval bych poradit čím ji zaplnit. Nějaký tmel na dřevo?
Chtělo by to fotku nebo náčrt, takhle se blbě radí. Mě se zprohýbala výplň když naboptnala vlhkostí. Stačilo v každé části zhoblovat jedno prkno a na měsíc stáhnout jeklama a je to jak nové, ale když nevíme, jak tvoje vrata vypadaj, těžko se radí.
Rozebrat vrata a znovu je složit je asi blbost, že? - bylo by to nejlepší...
Dal bych tam lištu, která mezeru vyplní. Výplň vůči rámu ´pracuje´ a v podstatě žádný tmel to dlouho nevydrží...
no, o liště jsem taky přemýšlel,ale to nevyřeší škvíru. Když přidám rovnou lištu na křivou desku, pod lištou budu mít stejnou mezeru. Rozebrání vrat by asi skončilo nutnou koupí nových
Dobrý den. Nevím, jak vaše vrata vypadají. Jakmile jsou desky na vratech prohnilé, mezera se bude dělat dál. Nejde určitou část vrat, ( co je prohnilá) vyříznout, uříznout novou desku. Dát na strany desky, šroubek matičku, podložku do L, šroubek bude na jedné i druhé straně L. Deska se přišroubuje ke dřevěnému rámu, na všech stranách. Také jsem před lety, upravovala dřevěná vrata. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.