Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký Y-tong?

Od: david35 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl se jen zeptat, jedna firma mi bude dělat novou koupelnu v bytě.Dali mi cenovou nabidku, tam je uvedeno že to budou stavět ze 7,5 cm Y-tongu všude.někdo mi ale říkal že se v paneláku stavi tam kde je kuchynská linka 10cm Y-tongu.neni to problém?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cepagis*
hodnocení

1x

Na stěnu, kde bude viset kuchyňská linka bych také dal 100mm. Ty 2,5 cm místa ani nepoznáte a při zavěšování skříněk se to vyplatí. Nehledě k tomu, že do 100mm již lze zasekat instalace (tedy i odpady) - ale neznám dispozice Vaší koupelny a třeba to povedou jinak. A samozřejmě, máte-li nabídku na Ytong, který také platíte, chtějte Ytong, ne jeho šedivé náhražky...

repkin*
hodnocení

0x

Je to dobrá volba.

doplněno 11.06.12 12:35:

Pokud bude práce dobře odvedena, tak budete spokojen, chce to jen dobře volit barvy a zařízení. Já bych si např. dnes dal již závěsné WC místo normálního a v koupelně udělal niky z SDK, ale jdou dělat i z Ytongu.

david35
hodnocení

je to ještě staré bytové umakartové jadro, je to hruza už se v tom nedá hnout.

hop®
hodnocení

0x

Naprostý souhlas s "cepagis", nemám co dodat! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]