Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chci natřít 2 sloupky na balkoně ze starých bílých cihel.Cihly jsou v pořádku jen jsou stářím špinavé a nehezké.Myslíte že je rozumné je natřít nějakou barvou?Zda vůbec taková barva je k dostání.Moje představa je obnovit nátěrem (šedý odstín) staré cihly(mimo spáry) a pak ještě přetřít a zvýrarnit štětečkem spáru.Barev na trhu je obrovké množství,těžko se v nabídce orientuje.Může mi někdo něco doporučit.díky
Já bych je nenatíral - nátěr může vzhled cihel zbytečně degradovat na úroveň ´umělé hmoty´...
Pokud je povrch cihel v pořádku (neodlupují ce či nedrolí), jen bych jejich vzhled obnovil umytím povrchu - saponátem (pozor, ne kyselinami ani třeba Savem, mohly by cihly ´rozežrat´) a kartáčem, pokud jsou pevné i spáry, můžete použít wapku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.