Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí svářečka folíí - tipy pro výběr

Od: solenza* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den všem,

uvažuju o koupi svářečky folií a v letáku z Lidlu jsem viděl svářečku SilverCrest za 599. Chtěl bych se Vás tedy zeptat, jaké máte zkušenosti Vy se svářečkami folií a na co si tedy při koupi dát pozor. A zda by jste mi uvedenou svářečku doporučili, nebo jinou. Dále bych se chtěl také zeptat, jak často svářečku používáte, zda se tedy opravdu vyplatí. Ještě přidám údaje o té vyhlídnuté svářečce.

Příkon při svařování/vakuování 150/30W

Cena 599 CZK

Děkuji za reakce a tipy.

Domácí svářečka folíí - tipy pro výběr

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Toto není běžně dotupný rip svářečky, tím nechci říci, že je výrobek špatný. Informace o svářečce nejdou dohledat. Ujistěte se, že má svářečka český návod a dvojité svařování - dvě struny na svár.

Já mám asi 15 let svářečku zn. ETA, šlape dodnes. NIkdy jsem nekupovala foliové rukávy ke sváření, ale svařím si pytlíky z jakékoliv folie a jak velké potřebuji. Třeba i miniaturní na pažitku, kopr ... Používám velmi často na vše co jde do mrazáku, mám 400 litrový pulťák.

doplněno 10.06.12 21:42:

rip = tip, pardon

solenza*
hodnocení

Děkuju za radu. Na návod a to dvojité svařování si dám před nákupem pozor, aby to tedy měla. Jinak měla by to být Lidlácká značka, kterou prodává jen Lidl, jako např. Korrekt Globus, Tesco Value, atp. :)Ještě dodatek my máme taky pulťák, ale jen 204 l. ;)

hop®
hodnocení

2x

Tuhle bych koupil

Podobné zboží z Lidlu je většinou výborným kompromisem mezi cenou a kvalitou. Sám tam podobné "elektrické záležitosti" nakupuji, je na to ze zákona dvouletá záruka, a někdy Lidl dává i delší. Zatím jsem ale žádnou věc nereklamoval, jsem spokojen. Jen - pokud koupíte, uchovejte paragon tak, aby byl čitelný, výpisy z termotiskárny se "ztrácejí", doporučuji naskenování...

solenza*
hodnocení

Děkuju za odpověď. Záruka je 3letá. Jinak v Lidlu také občas nakupuju elektroniku. Naposledy brusku na řetěz u pily a taky zatím spokojenost.

hop®

Tuhle bych koupil

Jj, tu mám taky, a další věcičky, vše zatím funguje...

elvira*
hodnocení

2x

dobrý den, chci se zeptat jak jste spokojena se svářečkou? já si ji dnes koupila. Nemám sice s čím srovnávat,a moc se mi líbí. Když jsem byla malá tak jsem měli svářečku a časem se svařovací dráty přepalovaly. U této svařovačky se mi líbí, že drát je pod ochranou páskou a je sice jen jeden, ale je široký a svár díky tomu tlustší. Kupovala jsem ji hlavně kvůli vakuu tak snad mne to nezklame. Jen mi to přijde trochu hlučné, ale co se dá dělat :)

V lídlu nás také zatím nic nezklamalo tak jsem ji tam koupila i pro tříletou záruku.

doplněno 22.06.12 21:21:

jen doufám, že nebude problém sehnat folie

solenza*
hodnocení

Dobrý den, tak to já bohužel zatím nevím jak funguje, protože jsem ji ještě nerozdělal. Kupoval jsem ji jako dárek k Vánocům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]