Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
uvažuju o koupi svářečky folií a v letáku z Lidlu jsem viděl svářečku SilverCrest za 599. Chtěl bych se Vás tedy zeptat, jaké máte zkušenosti Vy se svářečkami folií a na co si tedy při koupi dát pozor. A zda by jste mi uvedenou svářečku doporučili, nebo jinou. Dále bych se chtěl také zeptat, jak často svářečku používáte, zda se tedy opravdu vyplatí. Ještě přidám údaje o té vyhlídnuté svářečce.
Příkon při svařování/vakuování 150/30W
Cena 599 CZK
Děkuji za reakce a tipy.
Toto není běžně dotupný rip svářečky, tím nechci říci, že je výrobek špatný. Informace o svářečce nejdou dohledat. Ujistěte se, že má svářečka český návod a dvojité svařování - dvě struny na svár.
Já mám asi 15 let svářečku zn. ETA, šlape dodnes. NIkdy jsem nekupovala foliové rukávy ke sváření, ale svařím si pytlíky z jakékoliv folie a jak velké potřebuji. Třeba i miniaturní na pažitku, kopr ... Používám velmi často na vše co jde do mrazáku, mám 400 litrový pulťák.
doplněno 10.06.12 21:42:rip = tip, pardon
Tuhle bych koupil
Podobné zboží z Lidlu je většinou výborným kompromisem mezi cenou a kvalitou. Sám tam podobné "elektrické záležitosti" nakupuji, je na to ze zákona dvouletá záruka, a někdy Lidl dává i delší. Zatím jsem ale žádnou věc nereklamoval, jsem spokojen. Jen - pokud koupíte, uchovejte paragon tak, aby byl čitelný, výpisy z termotiskárny se "ztrácejí", doporučuji naskenování...
dobrý den, chci se zeptat jak jste spokojena se svářečkou? já si ji dnes koupila. Nemám sice s čím srovnávat,a moc se mi líbí. Když jsem byla malá tak jsem měli svářečku a časem se svařovací dráty přepalovaly. U této svařovačky se mi líbí, že drát je pod ochranou páskou a je sice jen jeden, ale je široký a svár díky tomu tlustší. Kupovala jsem ji hlavně kvůli vakuu tak snad mne to nezklame. Jen mi to přijde trochu hlučné, ale co se dá dělat
V lídlu nás také zatím nic nezklamalo tak jsem ji tam koupila i pro tříletou záruku.
doplněno 22.06.12 21:21:jen doufám, že nebude problém sehnat folie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.