Nejste přihlášen/a.
prosím o radu, starý parapet chci nechat, pouze mám v úmyslu na něj nalepit obklady, jenže je tam rozdíl 2,5 cm na celé šířce
dávat na prvaou stranu cca 2,5 cm lepidla není dobrý nápad
poraďte prosím
děkuji
Starý parapet ven, osekat starý podklad. Napenetrovat, vybetonovat nový rovnný podklad a vložit nový parapet. Nějaké rovnání starého nemá význam. Nový parapet přilepit pomocí tennkovrstvého lepidla = k dostání ve všech solidních stavivech.
no to jsem chtěl už když nám měnily okna, a řemeslníci řílali že není třeba, prý ať to nalepím rovnou na něj
a teď nevím jestli ten starý parapet pujde vubec vytáhnout?
a kdybych ho tram chtěl nechat jak postupovat pak?
dorovnat cementovým lepidlem a finální vrstvu dle vkusu... nicméně ta nerovnost tam bude vidět anebo to kamuflovat rantlíkem, který bude v tomto případě dost masívní a vzhledem k proporcím okna by to mohlo působit nepatřičně
ach jo!
tak dobře kdybyych chtěl ten parapet vytáhnout, je tam pouze zazděný,že?
není tam nějakým způsobem pevně ukotven nějakými "skoby,hřeby a buví co ještě"?
V drtivé většině se takové parapety nekotví, pouze zazdívají, ale bůh ví co koho napadlo v návalu poctivosti, když zazdíval tento dokonale nerovný kamený parapet, takže dočkat se lze všeho... škoda že ta fotka není rentgenová, mohla moje odpověd být přesnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.