Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samonivelačka - DIY

Od: hezrone* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně samonivelační stěrky. Nelze ji vyrobit po domácku? A jak? Prosím o odpovědi jen od lidí, kteří to zkusili. O teoretické kecy rozumbradů nestojím!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Určitě ne.Směs je pečlivě sladěna,obsah jednotlivých komponent a jejich vlastností je vymyšlen a odzkoušen dlouhodobými zkouškami.I kdyby člověk věděl,jaké složky má smíchat,riskuje nezdar,nestojí to za to.

JABRAKA

miras83*
hodnocení

0x

Taktéž se přidávám. Určitě ne. Ale musím tedy říct, že i kupovaná může někdy pěkně zapeklit.. Má zkušenost je, že se mi pěkně drolí. I po pečlivém zaschnutí, takže přebroušení doporučuji opravdu minimální.

n
hodnocení

0x

Ano dá se to udělat, sám jsem to dělal, i když jen na malou plochu. Rozmíchal jsem pytel sádry ve vodě a velmi řídkou kaši nalil napodlahu. Ničím jsem to nečeřil ani nehladil, nechal jsem to jen ztvrdnout. Podlahu jsem předtím napenetroval a poté projistotu ještě navlhčil. Nalíval jsem to na hrubý mokrý beton. Je potřeba dělat rychle. Od rozmíchání do nalití má člověk pár minut. Známý mi radil, že jsem do toho měl nalít pár litrů mlíka, že to pak pomaleji tuhne a je tvrdší...

Výsledek - krásný rovný povrch, ne moc tvrdý, občas s dírkama jako od bublinek. Na to jsem pak dal igelit aby to neprášilo, na to miralon a na to lamino podlahu.

Dej vědět, jak jsi pochodil Ty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]