Nejste přihlášen/a.
Asi před rokem jsem přelakoval starý dřevěný stůl (asi dýha). Pokud na něj položím teplý šálek nebo talíř,tak se mně tam vytvoří kolo.
Kde sem udělal chybů?
Můj postup: Povrch stolu jsem šmirglem obrousil,vysál,utřel vlhkou hadrou a pak sem asi ve 3 vrsrvách na něj nanesl štětcem bezbarvý lak.
Typ laku si už nepamatuji. Použil jsem špatný typ laku? Jo a navíc jsem si všem že když ten stůl postříkám prontem a utřu,tak to trochu barvý(ale jenom trošku)
Těžko radit, když vlastně nic nevíme, hlavně jakým lakem to je naštětkovaný.
Proč jsi to utíral vlhkým hadrem? Vhkem léta dřeva opět trochu vyvstanou. Dřevo se namáčí pod vodový mořidla, po uschnutí se znova přebrousí a pak se moří, ale to není tvůj případ.
Jinak asi to bude nejspíše špatným lakem, jestli jsi použil nějaký klasický nitrolak, ten to dělal.
Nejlepší jsou nějaký PUR laky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.