Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Textilní sáčky do vysavače

Od: repkin* odpovědí: 10 změna:

Sháním textilní (látkový) sáček do vysavače Philips Triathlon 1400, ale všude mají jenom papírové, nevíte, kde by se dal sehnat? Jsem už celkem bezradný. Firmy snad mezi sebou mají nějakou dohodu a nevyrábí je nebo co? Deštné pralesy pláčou. *smich*

Děkuju.

doplněno 26.06.12 16:17:

Jediný co jsem našel: tvproducts.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Nejspíš nikde. Podpora Philips všude uvádí pouze sáčky jednorázové.

doplněno 09.06.12 10:44:

Když jsem kdysi měl vysavač Hoover, tak plakala moje peněženka. Od té doby jedině bezsáčkový.

solenza*

My jsme koupili vysavač s trvalým textilním sáčkem. Máme taky Philips. Rada již docela pozdě, ale mohla by pomoci někomu jinému. Když kupujete vysavač, dejte si na toto pozor. Nejlépe, když podporuje univerzální sáčky typu S-bag. Do Heureka.cz do vyhledávání nepiště vysavač, ale "trvalý sáček".

hodnocení

0x

Nemám teď čas, ale zadejte značku do vyhledávače na Google nebo Seznamu a mezi náhradními díly sáček najdete. Je-li vysavač na textil.sáček konstruován. ;)

repkin*
hodnocení

Zkoušel jsem, bohužel bezúspěšně, je v něm původní látkový, takže to na něj je zkonstruované, bohužel je všude papír.

repkin*
hodnocení

Máte nějaký typ? Jde o to, že tenhle má 1200 W a když vysávám, tak skutečně vysávám (nadzvedává koberec) a ne jak ty moderní malé vysavače, co se po jednom koberci 2x1m musejí nechat půl hodiny vychladnout, aby neshořel motor. Navíc má ještě i funkci tepování.

doplněno 09.06.12 11:07:

washcenter.cz/...

nevypadá špatně

majsterjoe*
hodnocení

0x

Tak ted nevim, ale urcote by se dal nekde sehnat. Taky ho mam, a asi byl v puvodnim prislusenstvi s vysavacem. no a dily se prece daji sehnat...taky by me to zajimalo...

teri70*
hodnocení

0x
da sa zohnat v tv produkte 2 asi za 10e ,ale tie
ž niejeto nič moc je trochu latka riedka ale zbavíte sa papierových ,kým to zožeiet,tak si odkladajre tie tvrdé vrchy z papierovych,budete to potrebovať na nalepenie,lebo tie su univerzálne

rv*
hodnocení

0x

V Lidlu mívají v akční nabídce cca 2x ročně univerzální látkový sáček do vysavače. U otvoru má samolepící kartón, na který přilepíte kartón ze starého sáčky, takže pasuje na cokoliv.

repkin*
hodnocení

děkuju, zkusím to pohlídat

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý den, v prodejnách TV Products seženete univerzální textilní sáček, stojí kolem sta korun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]