Nejste přihlášen/a.
Sháním textilní (látkový) sáček do vysavače Philips Triathlon 1400, ale všude mají jenom papírové, nevíte, kde by se dal sehnat? Jsem už celkem bezradný. Firmy snad mezi sebou mají nějakou dohodu a nevyrábí je nebo co? Deštné pralesy pláčou.
Děkuju.
doplněno 26.06.12 16:17:Jediný co jsem našel: tvproducts.cz/...
Nejspíš nikde. Podpora Philips všude uvádí pouze sáčky jednorázové.
doplněno 09.06.12 10:44:Když jsem kdysi měl vysavač Hoover, tak plakala moje peněženka. Od té doby jedině bezsáčkový.
My jsme koupili vysavač s trvalým textilním sáčkem. Máme taky Philips. Rada již docela pozdě, ale mohla by pomoci někomu jinému. Když kupujete vysavač, dejte si na toto pozor. Nejlépe, když podporuje univerzální sáčky typu S-bag. Do Heureka.cz do vyhledávání nepiště vysavač, ale "trvalý sáček".
Máte nějaký typ? Jde o to, že tenhle má 1200 W a když vysávám, tak skutečně vysávám (nadzvedává koberec) a ne jak ty moderní malé vysavače, co se po jednom koberci 2x1m musejí nechat půl hodiny vychladnout, aby neshořel motor. Navíc má ještě i funkci tepování.
doplněno 09.06.12 11:07:nevypadá špatně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.