Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ND na žaluzie

Od: briketa007* odpovědí: 6 změna:

Nemáte někdo představu kde sehnat ND na žaluzie (jedná se o žaluzie na plast. euro okna - takové ty řetízkovým ovládáním se zásekem na okně) bez tyčky na otáčení lamel. Při procházení baráku jsem zjistil, že jsou žaluzie v žalostném stavu:

- občas narezlé spodní lišty (poslední lamela)

- některé nejdou vytahovat nahoru (měnit směr lamel lze) jestli tam odešla nějaká ozubená kolečka či co.

- silonové vodící lišty jsou uvolněné nebo prasklé

- sem tam zlomená lamela aj.

Žaluziím je cca 7 let.

Děkuji za rady.

Honza

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Taky sháním ozubená kolečka do žaluzií a nějaký zdroj náhradních dílů jsem zatím nenašel. Když jsem navštívil TUHLE prodejnu, tak mi bylo řečeno, že musím kolečko vymontovat a přinést, protože výrobců žaluzií jsou stovky, ale kolečka nejsou zaměnitelná. Ale byli by ochotni přijet a žaluzie opravit - cca 500,- Kč za kus. Ale tolik mě to zatím netlačí, nové žaluzie by myslím nestály o moc víc.

doplněno 08.06.12 23:07:

Když nám vyměnili okna za plastová, tak mě žaluzie pro celý byt (7 kusů včetně balkonových dveří) stály cca 4.500,- Kč.

briketa007*

Tam jsem volal, že to prý mám přinést... docela ochotní.

Za 500 Kč žaluzii nepořídíte. U nás byli jednou měnit žaluzku (1/3 panelákového okna) a naúčtovali si kolem 1 400 Kč.

jvn®

U nás v Hradci Králové je firma METALPLAST ( www.metalplastcz.cz) výrobce a dodavatel systémů stínící a ventilační techniky.

Zkuste je kontaktovat.

Nejsem jejich dealer ani prodejce :)

hodnocení

0x

Začal bych dotazem na firmu co Vám ty žaluzie montovala...

Pokud neuspějete, zkuste výrobce oken ve Vašem okolí...většina výrobců oken dodává i žaluzie, nebo má kontakty na firmy (či osoby), které tyhle věci dodávají.

briketa007*
hodnocení

... no koupil jsem je i s barákem. Nic na nich není napsaný...

Žaluzie bývají hodně podobné..., tak buď zkuste někoho kdo montuje jen žaluzie...nebo podle výrobce okna, toho snad někde na rámu okna najdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]