Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo představu kde sehnat ND na žaluzie (jedná se o žaluzie na plast. euro okna - takové ty řetízkovým ovládáním se zásekem na okně) bez tyčky na otáčení lamel. Při procházení baráku jsem zjistil, že jsou žaluzie v žalostném stavu:
- občas narezlé spodní lišty (poslední lamela)
- některé nejdou vytahovat nahoru (měnit směr lamel lze) jestli tam odešla nějaká ozubená kolečka či co.
- silonové vodící lišty jsou uvolněné nebo prasklé
- sem tam zlomená lamela aj.
Žaluziím je cca 7 let.
Děkuji za rady.
Honza
Taky sháním ozubená kolečka do žaluzií a nějaký zdroj náhradních dílů jsem zatím nenašel. Když jsem navštívil TUHLE prodejnu, tak mi bylo řečeno, že musím kolečko vymontovat a přinést, protože výrobců žaluzií jsou stovky, ale kolečka nejsou zaměnitelná. Ale byli by ochotni přijet a žaluzie opravit - cca 500,- Kč za kus. Ale tolik mě to zatím netlačí, nové žaluzie by myslím nestály o moc víc.
doplněno 08.06.12 23:07:Když nám vyměnili okna za plastová, tak mě žaluzie pro celý byt (7 kusů včetně balkonových dveří) stály cca 4.500,- Kč.
Tam jsem volal, že to prý mám přinést... docela ochotní.
Za 500 Kč žaluzii nepořídíte. U nás byli jednou měnit žaluzku (1/3 panelákového okna) a naúčtovali si kolem 1 400 Kč.
U nás v Hradci Králové je firma METALPLAST ( www.metalplastcz.cz) výrobce a dodavatel systémů stínící a ventilační techniky.
Zkuste je kontaktovat.
Nejsem jejich dealer ani prodejce
Začal bych dotazem na firmu co Vám ty žaluzie montovala...
Pokud neuspějete, zkuste výrobce oken ve Vašem okolí...většina výrobců oken dodává i žaluzie, nebo má kontakty na firmy (či osoby), které tyhle věci dodávají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.