Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2/3 záclony na okna

Od: kejikl® odpovědí: 5 změna:

Kdysi jsem někde zahlédl systém upevnění záclon, byly připevněné na každém křídle okna zvlášť a jen v asi dolních 2/3 okna. Horní 1/3 je bez záclony. Nemáte někdo kontakt na firmu co to vyrábí, záclony, držáky nebo alespoň název, nevím co zadat do vyhledávače.

2/3 záclony na okna

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vitrážky zvané firhaňky mám v kuchyni. Ve dřevěném rámu byly navrtané háčky a teď, na umělohmotném rámu jsou háčky nalepené. Koupila jsem je v železářství, už s lepítkem. A tam také tenké, ale pevné tyčky na záclonky. Jsou ze dvou dílů a dají se roztáhnout, tedy upravit délku. Podle potřeby. Jsou bílé a hnědé a lepicí háčky také.;)

hodnocení

2x
Jmenuje se to "Vitrážová tyč"http://levne-garnyze.cz/item_detail-1276.htm
uska*

Prosím, tyto vitrážky lze pouze lepit na plastová okna? Drží to? A nebo jak to přidělat? Na háčky asi těžko jako u dřevěných oken.

doplněno 05.06.12 14:55:

Děkuji oběma za radu, páska mě ani ve snu nenapadla a háčky s lepítkem už vůbec ne. Přemýšlela jsem nad Patexem, což není to pravé ořechové.

Dnes už jde všechno lepit :)

levne-garnyze.cz/...

doplněno 04.06.12 21:23:

Samozřejmě záleží jak kvalitní lepidlo použijete a jak těžká bude záclona.

Oboustranná lepící páska to ale musí udržet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]