Nejste přihlášen/a.
Kdysi jsem někde zahlédl systém upevnění záclon, byly připevněné na každém křídle okna zvlášť a jen v asi dolních 2/3 okna. Horní 1/3 je bez záclony. Nemáte někdo kontakt na firmu co to vyrábí, záclony, držáky nebo alespoň název, nevím co zadat do vyhledávače.
Vitrážky zvané firhaňky mám v kuchyni. Ve dřevěném rámu byly navrtané háčky a teď, na umělohmotném rámu jsou háčky nalepené. Koupila jsem je v železářství, už s lepítkem. A tam také tenké, ale pevné tyčky na záclonky. Jsou ze dvou dílů a dají se roztáhnout, tedy upravit délku. Podle potřeby. Jsou bílé a hnědé a lepicí háčky také.
Prosím, tyto vitrážky lze pouze lepit na plastová okna? Drží to? A nebo jak to přidělat? Na háčky asi těžko jako u dřevěných oken.
doplněno 05.06.12 14:55:Děkuji oběma za radu, páska mě ani ve snu nenapadla a háčky s lepítkem už vůbec ne. Přemýšlela jsem nad Patexem, což není to pravé ořechové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.