Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění septiku

Od: milanpetrzilka* odpovědí: 6 změna:

Mám septik a prosím o radu jakou chemii mám použít vše kalů a nečistot abych mohl vybírat pouze tekutinu bez tuhých zbytků kde je možné vPraze tyto přípravky koupit. Děkuji..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Pokud chcete, aby Vám to odteklo, tak právě ty tuhé kaly se mají vyvážet, zředěním sice docílíte výsledku, ale kurvíte tím životní prostředí pro Vás, pro nás, Vaše a naše děti a další budoucí generace. Myslím si, že dost mu škodí firmy a ostatní, tak není třeba přikládat ruku k dílu.

Pokud to chcete aby se to dalo vysát hovnocucem, tak jak říkám, naředit vodou, ale tím větší objem toho bude.

hodnocení

0x

Tu deku na povrchu ničím nerozpustíte ,jedině tam ponořit lodní motor a použít ho jako mixér ,osobně jsem čistil septik tak že fekál to parkrát vytáhnul a zase rychle vypustil zpět, to se opakovalo několikráte.A pak jsem vzal holiny vlezl tam a to pevné jsem rzmnělnil šlapáním a hadicí od fekálu vysál.

tak to jste dobrej kaskader víte co lidí takhle blbě zařvalo ,jsou tam jedy a plyny,prosím vás lidi nelezte do toho pokud je vám život milej,tady přes vesnici tam zustal syn zaním vlez mu pomoct táta a nakonec zeták který jedinej přežil,když už tak jedině s kyslíkovou maskou

To pajars: souhlas ale musíte vědět co děláte já mám septik odvětraný a to tak že je tam průvan ale pro jistotu jsem to očichal přístrojem na ůnik plynu,tak jsem věděl do čeho lezu.

drejdl*
hodnocení

0x

Je s tím kříž - špinavé práci se nevyhnete. Řešil jsem to nedávno takto: Po odkrytování septiku narazíte na dosti tuhou vrstvu na povrchu, která plave na relativně čisté tekutině. Ta tuhá vrstva je z převážné části tvořena toaletním papírem a mazlavou hmotou (...), tato vrstva se prakticky nedá jinak odstranit než "krájet" a nabírat fankou na dlouhé násadě, co s tím dál nechám na Vás, já jsem měl na vozíku s traktůrkem takovou tu plastovou káď, která to vše pojmula. Zbylá voda není třeba odstraňovat, jsou v ní užitečné baktérie, které udržují septik ve funkci. Z přepadu septiku by měla jít jen slabě zapáchající mléčně přikalená voda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]