Dobrý den, omylem jsem si na bílý stůl z Ikey vylil sladkou šťávu, avšak na stole jsem měl popsané papíry a ty se mi na stůl obtiskly, takže mám v podstatě "popsaný" stůl. Drhnul jsem to vším možným, ale ne a ne to jít dolů. Nevíte co s tím?
Na návštěvě jsme chvilku nesledovali domácího chlapečka, ten toho využil a fixem pokreslil stůl. Babička vzala hadřík a Cif, jako tekutý písek. Až ve mně hrklo. A šup šup, bylo to pryč a stůl nebyl odřený. Na malém kousíčku to zkuste. :D
Pokud je deska stolu potažena pórovitou folií (levnější věci z IKEA), neodstaníte text ničím. Vyzkoušíte to případně snadno - lihovým fixem na desku něco načmárejte a vzápětí se to lihem pokuste umýt - nepůjde-li to, nepůjde to. . .
BTW - nic neriskujete, stůl už je stejně poškozen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.