Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontejner na smíšený odpad

Od: romicek36 odpovědí: 14 změna:

KOLIK STOJÍ PŘISTAVĚNÍ KONTEJNERU TAK 10M3 NA SMÍŠENÝ ODPAD MAM BORDEL VE STODOLE

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak kde. V roce 2010 v Praze 3600,00 Kč.

repkin*
hodnocení

0x

Záleží jaké město a jaké technické služby.

U nás mariuspedersen.cz přistavuje 1x za 2 měsíce do ulice zdarma, jinak popelnice mame zdarma, a do sberneho dvora muzu privezt 1t odpadu mesicne zdarma, navic 1x za rok mame narok na pristaveni kontejneru zdarma *placni* ale jiný kraj, jiný mrav

pokud vím tak v celé ČR stojí popelnice min. 500kč za rok.Odkud jste prosím.

Zdarma to má víc měst a obcí. Namátkou třeba Znojmo nebo Ústí nad Labem

tento stav nebude dlouho trvat.

sevos

Ty bl be ve Znojme se plati 500

repkin*

Já jsem Vám psal již několikrát, že "víte"špatně : zpravy.idnes.cz/...

Jinak jsem zapoměl uvést, že o kontejnery je takový zájem, že čekací doba je kolem roku, ale není problém naložit auto, zajet do dvora a tam to opět zdarma složit. Zpoplatněné je snad jen odvoz odpadu přímo na skládu (i když to teda není logické, neboť tím odpadá technickým službám starost o přepravu odpadu z centra města na okraj). Jsem naprosto spokojený a děkuji pánu bohu, že máme takového starostu. *dril*

*sok* Tak to já když objednám (v Praze) kontejner, mám ho druhý den ráno. Po naložení opět zavolám a během pár hodin si pro něj přijedou.

S tou dražší skládkou to logické je. Ve sběrném dvoře odpad třídí, takže na skládku toho pak jde mnohem míň. Když to odvezete na skládku rovnou, platíte za ekologii.

repkin*

To chápu, ale pokud přivezu do sběrného dvora pouze suť, tak ta se dál už netřídí, když jí ale přivezu na skládku, tak platim i když se to tam taky netřídí.

Suť ze sběrného dvora většinou nejde na skládku ale dále se zpracovává na zásypový materiál (proto to musí být čistá suť). Její odvoz (aspoň v Praze) je také výrazně levnější, než směsný odpad.

To jste opravdu z kraje zaslíbeného. U nás se platí 500 Kč na osobu, důchodci to mají za 400 - sleva. Za děti do 10 let se neplatí nic a je to pro mladé rodiny ohromná výhoda, jen těch papírových plen co dají do popelnic.

V blízkém městě je sběrný dvůr, ale tam zase povolí zdarma odložit nadměrný odpad jen lidem, kteří ve městě mají trvalý pobyt. Pro ostatní za dosti značný poplatek. Nechá se to obejít tak, že např. někdo má ve městě příbuzné, posadí je do auta a oni se pak prokážou občankou s trvalým pobytem. A jde to. Je to pořád lepší, než staré lednice a hromady pneumatik po lesích. Jaga.

Jinak u nás 2 x ročně elektro odvoz zdarma. dali jsme před dům večer před označeným dnem 2 televize a starý počítač i s monitorem. V noci bylo okolo domu nějaké divné rojení a když pak dopoledne přijela firma, nebylo už co odvézt. Ale ať je to, jak je to, bylo to pryč. A vo tom to je! *smich* Jaga.

hodnocení

0x

to máte výhodnější párkrát zajet do sběrného dvora, kde je uložení zdarma. Dřevo na spálení sousedům, pokud nemáte kotel. Kontejner stojí minimálně několik tisíc Kč. Žijeme v době rozvinutého kapitalizmu.

hop®
hodnocení

0x

Přistavení býva zdarma! *smich*

Většinou platíte až za odvoz, můžete orientačně kouknout na ceník pražské firmy, jejich služeb využíváme...

centra.eu/...

jirkamx*
hodnocení

0x

každé město to má jinak.u nás máme dvě skládky,podle druhu odpadu.buď stavebí suť,nebo smíšený odpad,podle toho se odvíjí cena u technických.účtuje se za každý den pronájem cca 70kč,za každou tunu cca 60kč a odvoz cca 1000kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]