Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přidělat prac.desku na pórobeton tvárnice

Od: station* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebuju poradit,jak přidělat kuchyňskou pracovni desku,na pórobetonové tvárnice(30cm šířka)?Ta kuch. deska bude široká 36.cm...1cm bude přečnívat ve předu a 5cm vzadu.Nevím jestli vrtat,lepit(popř:jaké lepidlo)...A mám vrch tvárnic,taky potřít lepidlem a dát perlinku a na to desku,nebo nechat tak jak jsou a přímo na ně přilepit...vrtat se mi moc nechce,aby se mi šrouby nezanášely bordelem.Děkuju za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Montážní pěna udrží skoro všechno :)

Pokud je to například budoucí barová deska, tak to bude stačit.

Vrchní stranu tvárnic bych předtím ale také natáhl lepidlem, klidně i bez perlinky. Tvárnice se pak nebude tolik drolit.

hodnocení

2x

porobeton jsem natáhl lepidlem, napenetronal a desku přilepil montážním lepidlem. dnes bych koupil hřebíky v tubě. drží to už pět let.

jar*
hodnocení

2x

tvárnice napenetrovat, pokud se napenetrují dvakrát, nic se nezkazí a pak použít lepidlo Mamut Glue (je o něco lepší než klasické hřebíky v tubě), ale i ty by stačily, pokud nebude deska zvedána, což se u pracovní desky nepředpokládá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]