Nejste přihlášen/a.
Ahojky všem.
Moc se mi lídí samolepící dekorace na zed´.Máte s tím nějaké zkušenosti? Aplikace,jak to drží apod.Díky moc.
Tyto samolepky má v katalogu firma DC.Fix.Jsou natištěny na průhledné polyesterové folii,zhruba stačí obstřihnout a nalepit na hladký a pevný podklad,nátřená stěna kvalitní interierovou barvou.
JABRAKA
ukázka z katalogu.
Děkuji za rychlou odpověď,Já vím ,kde se dají koupit,mně hlavně zajímá jestli s tím někdo nemá špatné zkušenosti.Kamarád mne nahlodal,že tomu nevěří,že to bude samo držet.místnost je vymalovaná natónovanou barvou koupenou v OBI,na sádrokarton.Chtěla bych použít nejen tuti dekoraci,ale i samolepící boduru.Tak se ptám bude to držet?
Já si je objednala na www.samolepky-na-/..., konkr. ten motiv s bublifukem. S lepením jsem si poradila sama - je to jednoduché a na pár minut a vypadá to úžasně.
Moc dík za tip.Tapety tam mají vskutku krásné,pro mne však trochu drahé.
Já jsem objednávala u e-color.cz/... i tak hezký den a dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.