Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám prosbu. Protože nesmíme na pozemku nic stavět a tolik by se nám líbil altán k posezení a to i při dešti.Byli jsme se podívat v různých obchodech, ale bohužel nám nikdo neuměl poradit zda je střecha altánu nepromokavá.
Na netu jejich názvy najít nemůžu, že bych si přečetla nějaké informace. Prosím máte někdo koupené altany jak z obchodu či z netu a jsou nepromokavé? Prosím jestli byste mi nenapsali nějaké typy.Předem děkuji M
doplněno 31.05.12 09:24:Jedná se mi o tento typ altánu je úplně dole vpravo.. Má silné trubky a vypadá bytelně, ty ostatní mají jenom takový slabý trubky.. Volala jsem do čtyřech Bau... a nikdo mi neumí odpovědět.
Na netu se mi jinde neukáže pouze, že ho má tento obchod.
Dobrý den. Altánky v odkazu, tam si můžete vybrat o co máte zájem, je tam i napsáno z jakého je to materiálu a všechny informace. Většinou je to nepromokavý materiál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.