Nejste přihlášen/a.
Máte niekto vstavanú plynovú dosku s ovládačmi pre plyn na vstavanej elektrickej rúre?
Montuju,opravuju,nastavuju.Musíšale povedaťčo potrebuješ.alebo sirobíšanketukoľkoľudí tomá.Prajemkrásny deň.
Nerobím si anketu, len som objavila takúto plynovú vstavanú dosku v kombinácii s elekt. rúrou, čo ma dosť prekvapilo, lebo takú rúru som ešte nevidela. Nakoľko sa rozhodujem akú vstavanú pl.rúru kúpiť tak ma zaujala táto ponuka, pretože som čítala, že u vstavaných plynových doskách sa prehrievajú kombíky od horákov. Tak som chcela počuť názor na tieto výrobky, neviem či je to novinka .
doplněno 26.05.12 21:33:Teda nevidela som vstavanú plyn.dosku , ktorá by mala ovládacie gombičky na elektrickej vstavanej rúre, upozornujem , že to nie je vstavavaný klasicky sporak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.