Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlubinné ponorné čerpadlo

Od: velda* odpovědí: 7 změna:

Ahoj všem tak dneska mi odešlo dva roky staré čerpadlo. V rychlosti prostě nejede, ale vrčí po krátké době se z něho dokonce začalo kouřit nevíte co stím?Samozřejmě, že jsem ho kupoval v březnu 2012 takže je po záruce kua. Někdo mi říkal nechat převít motor nevít co to stojí?Díky vELDA

doplněno 25.05.12 22:37:

Značka je UNIQUA AQUA

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

endyfrog*
hodnocení

0x

Pravděpodobně bude spálené převinutí možná bude stát dost možná by se vyplatilo koupit jiné ale to je třeba nechat posoudit opraváři který to opravuje ten vám řekne zda se vyplatí převinutí nebo ne

doplněno 25.05.12 22:33:

nenapsala jste co je to za značku čerpadla

ahasver4*
hodnocení

0x

Jestli je to nějaká ta ,,ponorka,,v ceně kolem sedmičky,tak to bych to převinutí zkusil...Určitě na to mají někde servis,tak jim zavolejte kolik by ta pozáruční oprava vyšla...

doplněno 25.05.12 22:57:

Jeden servis je tady,třeba Vám poradí...

cerpacitechnika.eu/...

doplněno 26.05.12 11:21:

Virtuální bod sem,virtuální bod tam,stejně všichni končíme u servisu..:)

jokr
hodnocení

0x

Borci Vám poradí... Sice ví hov.. o co jde, ale není nad dobrou radu. Předpokládám, že čerpadlo někdo vyrobil a má servisní síť. Pokud jste koupil šunt, tak se nedivte. Čerpadlo je vibrační či jaké? Najděte si výrobce a klidně ho oslovte. A nebo si pořiďte pořádné čerpadlo, tedy takové, které nemá výrobu v Malaisii...
Také mi kleklo vibrační čerpadlo, rozdělal jsem jej, ztistil závadu, napsal si výrobci o náhradní díl a zase maká. Nejhorší na všem byla rozborka a sborka, to aby dělal vězeň.
Tak se na mne prosím nezlobte, že takto odovídám, ale udělal jste asi chybu hned při nákupu...

zakus*

Virtuální bod pro "JOKRA". Další věcí je, že oprava v autorizovaném servisu Vás vyjde třeba na 70% ceny nového čerpadla. (GRUNDFOS)

des*

Viz servis,stejně se dočkáte jen dohadů... helisek.cz/...

aabb

pán je odborník,hlbinné čerpadlo - vibračné.

velda*
hodnocení

Čerpadlo je velice kvalitní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]