Nejste přihlášen/a.
Budu stavet plo ta potrebovala bych poradit co dat pod plot abych zpomalila rust travy kdysi se davali gume ale v teto dome musi prec existovat neco peknejsiho dekuji za radu
Já to stříkám jednou ročně Rundapem. Pokud nemáš ráda chemii, známý motyčkou vykopl malý "jakobypříkopek" jen na šíři motyčky, po stranách položil lešeňový trubky a vyplnil betonem. Pak truby odendal a vznikl mu hezký obrubníček. Má už dobrých 10 let a je spokojen. Sekačkou doseče až k betonu a plot se nekazí a nezarůstá. Nebo nakoupit hotové obrubníčky a položit na plocho...
Já jsem podobný problém řešila u stávajícího plotu nejen kvůli zarůstání trávou. Pod plotem se mi totiž podhrabával pes. A tak jsem použila starší cihly pod plot. A na druhé straně jsem měla přírodní břidlici. To vypadalo ještě lépe. A stejně ještě bych použila Rondap, jak je uvedeno v předchozí radě. Dneska je tak široká nabídka různé dlažby a cihel, stačí pohledat na netu a vybrat si nejen vzhledově přijatelné, ale samozřejmě i cenově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.