Nejste přihlášen/a.
Mám ze zdi trčící odpadní rouru, jejiž spodní hrana je cca 13 cm nad podlahou a má velmi mírný spád. Chci koupit kombi WC Jika Lyra Plus, který se prodává s vodorovným odpadem i s šikmým odpadem. V obou případech se zdá, že má to WC odpad ve vhodné výšce, čili zapojit bez větších problémů by tam šly oba. Který mám koupit? Nebo jsem něco opomenul?
Díky za rady.
K tomuto WC za 2400Kč si koupíte flexihadici a nemůže být problém. Samozřejmě musíte koupit i soupravu na připevnění WC za pár korunek, dobré je i podmáznutí hrany WC MALINKO silikonem.
Odhlučňovací podložka se dává mezi závěsné WC a zeď...nikoliv pod kombi WC.
V případě kombi WC by to spíše mohlo být ke škodě věci než k užitku.
Zdravím. Jika Lyra má při vodorovném odpadu na střed 18 cm. ,, má velmi mírný spád " těžko určit co je to mírný , ale s velkou pravděpodobností tam máte vodorovný odpad , nikoliv šikmý. V žádném případě nepoužívejte na dopojení flexi hadici , ale připojovací kus WC VIEGA . ( pevná bílá trubka s manžetou) . V žádném případě nedávejte pod keramiku nějakou tlumící podložku. Natvrdo na dlažbu. Po dotáhnutí keramiky můžete dát kolem silikon. Doporučuji spíše v barvě dlažby než bílej. Za půl roku pochopíte proč. Roháček s filtrem. instalatér
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.