Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plovouci podlaha se odlupuje

Od: ester* odpovědí: 15 změna:

dobry den chtela jsem se zeptat mam takovy problem polozili jsme plovouci podlahu a po mesici se nam zacalo po te kratsi srane jak jsou spoje odlupovat kousicky plovoucky ne vsude ale na dvou spojich jsem to uz nasla nemuzete mi poradit co stim a proc se to deje vypada to dost skarede predem moc dekuji zza jakou koliv radau jsem z rodinneho baraku a dost se u nas topi ale to by nemelo vadit ne

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mato*
hodnocení

1x

Částečné poškození při pokládce, ale tady se spíše jedná o nekvalitní podlahu. Typoval by jsem to na ...pol, ...span. Takovou podlahu jste měli reklamovat. Takové "výrobky" se bohužel prodávají.

Ale jo, s tím určitě souhlasím. Ale i s materiálem nižší kvality se dá pracovat na jisté úrovni. A ta zde patrná opravdu není...

jabraka*

Skutečně není dodržena minimální vůle okolo stěn.Na fotce 2 je to vidět.Jednotlivé díly jsou přímo opřeny o stěnu.Měla by tam být mezera aspoň 10 mm a přikryto lištou,připevněnou na stěnu.Pak při dilataci,ať vlhkjem,nebo tepelné vznikne enormní tlak na spoje desek.

JABR.

To ale není stěna, je to rub přehnutého koberce... ;)

ester*
hodnocení

je mozne ze jsme nepracovali dobre ale nevim jak jste to spohledu na foto poznal ale v jednom se urcite milite tam kde jste rikal ze byl proveden spatne rez je to chyba ani jedna deska s tech dvou neni rezana vysli tam dve cele takze rezem to asi nebude tot jsem vam jenom chtela rict jinak vule u sten je dodrzena dle navodu spis bych souhlasila ze neni rovny podklad i kdyz jsme pouzili nivelacni sterku i tak dekuji za odpovedi

santafreud*
hodnocení

0x
Nebude to tlakem desek proti sobbě? Mělké šupinky a případně drcení?

technikjirik*
hodnocení

0x

dejte foto pohled na spáru po směru a na spáru kolmo pohled shora

ester*
hodnocení

tak toto je ta podlaha i fotky

ester*
hodnocení

to jsou ty fotky

Plovouci podlaha se odlupuje

Zde je patrné špatné provedení spoje - je dost umění provést konickou spáru

ester*
hodnocení

prosim jak jste to myslel ta konicka spara jinak dekuji za odpoved

Konce jednotlivých dílů jsou v pravém úhlu k podélným hranám a spára spoje by tedy vždy měla být rovnoměrná, přesněji řečeno téměř nepostřehnutelná (viditelná spíš kvůli struktuře dezénu). Konce do sebe navíc zapadají spoji (obvykle drážka a perko-nos). Z obrázku mám ale dojem, že jedna z hran je zaříznuta (pravděpodobně ta s perem) poněkud nepřesně... Pokud se zde tedy nemýlím, je to chyba, které by se neměl dopustit ani laik, který si přečetl návod na obalu pokládkových panelů.

ester*
hodnocení

jeste dalsi misto

Plovouci podlaha se odlupuje #2
ester*
hodnocení

co to muze delat prosim dekujin za kazdou radu

Plovouci podlaha se odlupuje #3

Toto poškození mohlo být způsobeno již při pokládce, jen nyní došlo k jeho odchlípnutí. Jinak bych řekl, že příčina může být ve velkém vzájemném tlaku panelů (je zajištěna patřičná vůle na obvodu místnosti?), nebo také v křivosti (či měkkosti) podkladu, anebo také použitím nadměrného vlhka při úklidu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]