Nejste přihlášen/a.
dobry den chtela jsem se zeptat mam takovy problem polozili jsme plovouci podlahu a po mesici se nam zacalo po te kratsi srane jak jsou spoje odlupovat kousicky plovoucky ne vsude ale na dvou spojich jsem to uz nasla nemuzete mi poradit co stim a proc se to deje vypada to dost skarede predem moc dekuji zza jakou koliv radau jsem z rodinneho baraku a dost se u nas topi ale to by nemelo vadit ne
Částečné poškození při pokládce, ale tady se spíše jedná o nekvalitní podlahu. Typoval by jsem to na ...pol, ...span. Takovou podlahu jste měli reklamovat. Takové "výrobky" se bohužel prodávají.
Ale jo, s tím určitě souhlasím. Ale i s materiálem nižší kvality se dá pracovat na jisté úrovni. A ta zde patrná opravdu není...
Skutečně není dodržena minimální vůle okolo stěn.Na fotce 2 je to vidět.Jednotlivé díly jsou přímo opřeny o stěnu.Měla by tam být mezera aspoň 10 mm a přikryto lištou,připevněnou na stěnu.Pak při dilataci,ať vlhkjem,nebo tepelné vznikne enormní tlak na spoje desek.
JABR.
je mozne ze jsme nepracovali dobre ale nevim jak jste to spohledu na foto poznal ale v jednom se urcite milite tam kde jste rikal ze byl proveden spatne rez je to chyba ani jedna deska s tech dvou neni rezana vysli tam dve cele takze rezem to asi nebude tot jsem vam jenom chtela rict jinak vule u sten je dodrzena dle navodu spis bych souhlasila ze neni rovny podklad i kdyz jsme pouzili nivelacni sterku i tak dekuji za odpovedi
Konce jednotlivých dílů jsou v pravém úhlu k podélným hranám a spára spoje by tedy vždy měla být rovnoměrná, přesněji řečeno téměř nepostřehnutelná (viditelná spíš kvůli struktuře dezénu). Konce do sebe navíc zapadají spoji (obvykle drážka a perko-nos). Z obrázku mám ale dojem, že jedna z hran je zaříznuta (pravděpodobně ta s perem) poněkud nepřesně... Pokud se zde tedy nemýlím, je to chyba, které by se neměl dopustit ani laik, který si přečetl návod na obalu pokládkových panelů.
Toto poškození mohlo být způsobeno již při pokládce, jen nyní došlo k jeho odchlípnutí. Jinak bych řekl, že příčina může být ve velkém vzájemném tlaku panelů (je zajištěna patřičná vůle na obvodu místnosti?), nebo také v křivosti (či měkkosti) podkladu, anebo také použitím nadměrného vlhka při úklidu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.