Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, nemáte někdo prosím zkušenosti s firmou Jasná okna ( jasna-okna.cz/...), která vyrábí shodou okolností, plastová okna?
Děkuji
Tak do toho bych nešla i kdyby okna byly za kačku. O firmě se nic nedovíte - jak dlouho je na trhu, z čeho vyrábí okna, jaké sklo, jaké kování, jaké těsnění ... připadá mě, že dva pánové začali vyrábět okna u sebe v garáži. I takové znám. Také mi chybí info o záruční době - 2 - 5 - 7 let? Proboha, co vás vede k výběru této firmy?
spis "uska" reaguje na vas dotaz to jest jasna-okna...jak jste se ptal aspon tak bych to pochopil ja
Dobrý den,
jako jeden z majitelů vše uvedu na pravou míru.
Okna nevyrábíme, ale dovážíme a to z Německa, Polska a Slovenska. Jak je uvedené na našich
stránkách zasklení pro PVC okna používáme sklo firmy Pilkington,rámečky buď nerezové, nebo swisspacer. Pro okna dřevěná je použité zasklení ACG vždy swisspacer.
Kování ROTO NT a to u všech našich oken bez ohledu na to z jakého jsou materiálu.
Okna nemáme za korunu a asi ani mít nikdy nebudeme, na trhu jsme skoro rok a za tu dobu jsme již provedli hezkou řádku výměn.
V oboru pracujeme z kolegou několik let a vzhledem k tomu co se v dnešní době prodává a nazývá se oknem bylo naše rozhodnutí zřídit vlastní firmu logickým vyústěním.
Při pročtení našich stránek však všechny informace, které jsem uvedl najdete. Nic netajíme a ke všem
produktům máme jak české tak EU certifikáty.
Závěrem chci říci že na 100% nevlastníme výrobní garáž a naše výrobky splňují všechna kritéria českého trhu.
S pozdravem
Libor Kořínek jednatel firmy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.