Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji křovinořez. Je to na svažitý terén, nic náročného, jen vysoká tráva a semo tamo trochu ostružiní. Uvažuji o Husqvarně, nebo o Hondě. V cenové relaci do 13.000 kč s kotoučem. Poraďte mi zda jít do dvoutaktu od Husqvarny, nebo dom 4-taktu od Hondy. Co je pro a co je proti (údržba, provoz atd).
Nebo mi poraďte úplně jinou značku, se kterou máte dobré zkušenosti a hlavně na co si dát při výběru pozor (rukojeť, hlava atd)
Děkuji.
Dostaly se mi do rukou tři! kusy během loňského léta, první kus majitel položil na chvíli na zem (běžící) kousek se otočil a přestal mazat - výsledek ulomený odlehčení startování u ventilů a ten ulomenej zbytek prolítnul víkem ventilů ven.
Druhej kus - protočený plastový rozvody na řemenici - příčina prasklé rozvodové kolo z nějakého nekvalitního "asibakelitu".
Třetí kus rozlíltlá žací hlava a posekanej kotník - nekvalitně vyrobeno. Nehledě na to, že co do výkonu se nemůžou dvoutaktům rovnat, vždy to znamenalo roztočit naprázdno a potom "zapíchnout" do trávy.
Zlatej dvoutaktní Stihl.
Děkuji za info. Je to dilema, mám od HONDY sekačku a jsem naprosto spokojená! Krásné starty, lehoučko zatáhnu a jede naprosto spolehlivě už 3 roky.
Vím, že každý prodejce bude chválit to své...,
tak jsem si koupil hechta 143-2takt 43ccm obsah dosti silný a za 2 roky uplně bez problému a při ceně 4tis za hubičku,nejdřív jem značce neduvěřoval ale po tom co jsem ho viděl u známého který ho měl už dobu přede mnou a sekal s ním takové roští a přežil po celý rok bez problému jsem do něj šel též a bez jediného problému,po zimě chytá na škubnutí ne jako některé jiné značky u kterých skoro utrhnete šnůrku,jinak myslím si že 2 takt je jedině o míchání oleje ale dneska už jsou kvalitní a nesmrdí to,soused má 4 takt a nevidím v tom extra rozdíl,stejně používejte špunty nebo sluchátka se štítem,sluch máte jen jeden
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.