Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Hustoměr pro solný nálev

Od: zbych* odpovědí: 2 změna:

Kdo mi poradí kde koupit hustoměr na měření slanosti nálevu při nakládání masa na uzení...Dík

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x

my to vždy dělali poměr váhy masa,vudči soly a cukru a vodě,vše se svařilo,vychladilo ,zalilo a bylo to vždy ok

 

uska*
hodnocení

0x

Nikdy jsem jej nepotřebovala. Na kilo masa jedno deko soli svařit s vodou a vychladit. Vody raději méně. Když by maso nebylo ponořené v nálevu, tak přilejte převařenou, vychladlou vodu. A je to!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]