Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, v obýváku,spojeno s kuchyní,mám dva radiatory a regulátor teploty na stěně,z obou topení v místnosti sundány kohoutky(termohlavice),při zapnutí jeden hřeje super,ale druhý je nahoře pouze vlažný a dole studený,je odvzdušněn. Čím to může být? Děkuji. Jde o novostavbu,nízkoenergetickou,elektrický kotel protherm.
nemáte ho odstaven?. .na přívody se dávají takové ventily, nejdřív se odšroubují krytky a pak se to imbusem otočí a mělo by to fungovat...
Honza
doplněno 11.12.12 16:24:vypadá to takhle:
rozšrouboval jsem matku na těch šroubení a imbusem pootočím, předpokládám že když matici budu povolovat,bude se pohybovat ke mě, mělo by se to otvírat-zpruchodnit průtok vody,je to tak?
tak jsem zkusil,ale bohužel se změnil tarif proudu,takže se kotel vypnul,ale myslím,že za tu chvilku se to moc nezměnilo,máte ještě jinačí typ? Jinak ale díky
...právě, že se tam nic moc řešit nedá (svépomocí)... jestli jsou vstupní roury teplé, (jedna teplejší jedna studenější), tak bych to hledal v radiátrou... jestli ne, tak bych šel po trubkách... až tam, kde je to teplé. Ovšem jestli Vám to jde do zdi ...
má vliv to když jeden zastavíte uplně? máme doma něco podobného... topenář to podělal... mame na jedne větvi 2 radiatory a na druhe asi 7 a podle otve dal tu hlavní trubku moc malou a prostě to nestíhá... takže pokud zapneme všechny radiatory tak jsou vždy 1-2 uplně studene..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.