Nejste přihlášen/a.
Dobry den, prosim poradte mi nekdo cim pokryt a jak oplechovat tuto pergolu ma 22,5m. Sklon je 10%.Chteli bychom to co nejlevneji a aby to neco vydrzelo.
Zdravím.Já jsem původně dal šindel,ale mám moc malý sklon střechy(jinak to nšlo) a při tání sněhu,nebo vydatném dešti podtékal!Mudel jsem ho sundat a nalepit dekorovanou lepenku(vyrábí se v několika odstínech)a zrnitosti a mám už dva roky pokoj.Zavětrovací lišty jsou z hliníkového plechu,v odstínu lepenky.Záleží jaký máte sklon.Jestli je menší jak 15st.,šindel bych nedoporučoval z vlastní zkušenosti.
rtep: tu pergolu jste dělal sám, nebo firma? Poptávali jsme podobnou a bylo nám řečeno 25-50.000,-Kč, osobně si myslím, že svépomocí se to dá zvládnout tak na 5.000,-Kč
No pokud nemáte vlastní les a možnosti opracování dřeva,tak za tu cenu nepořídíte ani materiál...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.