Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký večer...
Od následujícího školního roku jdu studovat vysokou školu do Brna, proto hledám nějaký podnájem. Najela jsem na webové stránky sreality.cz , ale zde jsou spíše nabídky pronájmu celého bytu od realitních makléřů. Já bych potřebovala spíše jen jeden pokoj- tudíž nabídky od studentů, kteří už bydlí, nebo se budou stěhovat do nějakého bytu v Brně a potřebují někoho ještě do jednoho pokoje apod. Proto se chci zeptat, jestli někdo nemá adresu na nějakou stránku s inzeráty podnájmu, pronájmu atd... Čím více odkazů, tím lépe. Děkuji za každou radu!
Jo děvčico, to je problém, protože vím o takovém bytě, znám majitelku a nejsou to vydřiduši. Jenože jak vás nakontaktovat. Byt je na Kamenném Vrchu.
Osobně jsem s podnájmem v Brně zažil dost ošklivé příhody, podrazy majitelů, často s titulem MUDr.
Potíž je ve vás, studentech. Vy totiž zaplatíte cenu, o jakou si řeknou. Takže nechceš, nevadí, mám dalšího... Když se blíží prázdniny, tak už bábušky samy dávají inzeráty, protože by jim vaše prášulky chyběly a oni si zvykly na velké příjmy. Na študáky je přímo hon, kdo koho urve, ale pod 3.000,- za postel to asi nepůjde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.