Nejste přihlášen/a.
Chci v letošním roce dělat novou fasádu. Narazil jsem na fasádní systém Life Brick. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti?
a opět v další poradně. je to jiný název na drahou fasádu Nova Brick. Žádná izolace, jen drahý povrch.
doplněno 21.05.12 20:33:koukám že je zde i reklama na toto řešení...
Když už všude píšete bludy tak by jste si alespoň mohl zjistit že není fasáda Nova Brick, ale Novabrik a existuje Novabrik Therm, kterým lze v kombinaci s vatou zateplovat! Vy odborníku
danteli, klidně se mnou nemusíte souhlasit, ale Novabrik, ať již to napíšu jakoliv nemá nic společného se zateplením. Je to jen fasáda. Drahá fasáda.
pak by jste si asi měl informace o novabriku ověřit. mám zateplený dum Novabrikem v kombinaci s vatou a Vaše tvrzení, že Novabrik nemá se zateplením nic společného je velmi mylná. Přijde mi že jste spíš zarytý odpůrce této fasády.
já jsem se o to zajímal.Má to jeden soused vedle mne.Vypadá do hodně dobře.Jak jste psal s kombinací s vatou to zateplení asi je.Ale samotný Novabrick je beton.Teď je otázka jestli někdo uznává beton ,jako izolaci.Je to hodně drahé a mooooc pěkné.A hlavně bezúdžbové a to se mi líbí.
Danteli, věřte tomu, že přesně vím o čem je Novabrik, dokonce osobně od obchoďáků, kteří tady měli i vzorky. Stále budu tvrdit, že novabrik je jen fasáda. To že je pod tím izolace, je ale úpně něco jiného. To samé bych mohl tvrdit, že omítka SP1 od firmy Basf je zateplovací omítka. (s polyšem či vatou)
Kolega Macek má jistě pravdu, že je to jen beton, drahé ale bezúdržbové...
Soused si tím "odizoloval" jižní stěnu chalupy (chalupy!)... Když jinde vidíte u 200 let staré chalupy navíc plastová okna se zlatými příčkami, to aby jednoho omylo... Tito lidé by měli platit ještě všem okolo, že se na to musí byť jenom dívat.
Pokud jsem se dotknul něčího vkusu, nechť promine...
Jelikož jsem si nemohl nevšimnout s jakým zaujetím jste pro EPS mám pro Vás potěšující zprávu Novabrik začal dělat ten svůj systém z polystyrenu. Mám pocit že je to asi recese ale co vy na to?
Václave, zdravím, co já na to? Neviděl jsem, neznám podrobnosti... To snad nemůže být ani pravda, páč to je pak úplně ...
Proč ne klasicky přilepit izolant, třeba eps, a proč vymýšlet kočkopsa?
To je taky na rošt?
Uporozňuji všechny zákazníky, aby si dali velký pozor při jednání s firmou Lifebrick. Tuto firmu vlastní a řídí lidé, kteří přivedli do insolvence firmu Krystal Beset, s.r.o. Hrozí nebezpečí, že pozbydete záruku nebo přijdete o své peníze. Více na isir.justice.cz/...
Vážený Tomáši. Těší nás, že jste velice pozorný k zákazníkům a pravidelným glosátorem na různých portálech. Pouze bych Vás doplnil o skutečnost, že naštěstí pro zákazníky, společnost Lifebrick lidé spojení s krystalem Beset, neřídí. Zejména se pak jedná především o osobu společníka a současného jednatele konkurenční společnosti Novabbrik, který podíl v této společnosti nemá vypořádaný a prakticky zcizený. Jedná se o nevypořádaný a neuhrazený podíl ve výši 15% právě vůči společnosti Krystal Beset.
Zajímavá diskuze. Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s fasádou Lifebrick? Pečlivě jsem zkoumal jednotlivé realizace a mám pocit že mezi jednotlivé cihličky, mezi vodorovné spáry, může zatékat voda která v chladnějším počasí zmrzne. To se samozřejmě jistě projeví na celkovém zatížení fasády. Může zde dojít po čase až k utržení kotevních vrutů? Já myslím že to reálně hrozí. Děkuji za Vaše názory. Roubal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.