Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nater SDK

Od: tomasso odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

rad bych se zeptal, natiral jsem o vikendu SDK v interieru, SDK delan nekdy pred mesicem, jedna se o sikminy, predsteny a strop, nater jsem provadel valeckem a Primalexem. Prvni nater jsem redit 1/0,75 vody a druhy nater 1/0,5 vody, avsak desky stale nejsou natrene bile, jsou stale trochu videt, je normalni ze se SDK natira min. 3x natery nebo vice? Barvu jsem redil dle postupu na baleni. Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ne, není to normální. o víkeddu jsem dělal totéž a stačil by i jeden nátěr. jaký primalex jste použil?

já natíral tímto:

colorlak.cz/...

doplněno 21.05.12 13:29:

pokud jste primalex plus (to je jen hlinka) naředil, jak píšete, pak je výsledek asi v pořádku.

tomasso
hodnocení

Ja natiral Primalexem Plus bilym.

instalater*
hodnocení

0x

A penetraci jsi dal? První nátěr se dává řídčí . A nebo se to ještě dělá tak , že se do penetrace přimíchá trochu barvy , jelikož je bezbarvá a takhle aspoň vidíš kde to máš už napenetrovaný a kde ne. Já dával penetraci + Jupol 4x . Záleží také jaký typ primalexu jsi použil a jak kryje. Ale jako první nátěr na sdk se mi zdá normální , že to bude 3x. Já když jsem to všechno spočítal i s penetrací , tak jsem na novostavbě vymaloval necelých 3500m2

tomasso2
hodnocení

Jojo vsechno bylo napenetrovany, jelikoz i po zbrouseni SDk byl na deskach a vsude prach, takze se to napenetrovalo a prave vcera jsem to maloval, mam to zatim 2x v tech pomerech vyrobce, 1. vrstva 1/0,75 a druha 1/0,5 takze udelam treti vrstvu zase 1/0,5 a uvidim jak to bude vypadat, ja se jen ptal jestli je to normalni, necekam ze to bude na poprve dokonale bile, hlavne kdyz se to redi v tom velkym pomeru, takze je to dost tekute a kryvost minimalni, rozdil trochu je mezi 1 a 2 vrstvou tak uvidime co udela treti vrstva. To jsem chtel vedet, kdyz jsi v novostavbe maloval takovych m2 tak uvidim na kolik to prijde m2 mne. diky za informace. jo jinak maluju to primalexem plus ale to uz jsem psal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]