Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
rad bych se zeptal, natiral jsem o vikendu SDK v interieru, SDK delan nekdy pred mesicem, jedna se o sikminy, predsteny a strop, nater jsem provadel valeckem a Primalexem. Prvni nater jsem redit 1/0,75 vody a druhy nater 1/0,5 vody, avsak desky stale nejsou natrene bile, jsou stale trochu videt, je normalni ze se SDK natira min. 3x natery nebo vice? Barvu jsem redil dle postupu na baleni. Dekuji
A penetraci jsi dal? První nátěr se dává řídčí . A nebo se to ještě dělá tak , že se do penetrace přimíchá trochu barvy , jelikož je bezbarvá a takhle aspoň vidíš kde to máš už napenetrovaný a kde ne. Já dával penetraci + Jupol 4x . Záleží také jaký typ primalexu jsi použil a jak kryje. Ale jako první nátěr na sdk se mi zdá normální , že to bude 3x. Já když jsem to všechno spočítal i s penetrací , tak jsem na novostavbě vymaloval necelých 3500m2
Jojo vsechno bylo napenetrovany, jelikoz i po zbrouseni SDk byl na deskach a vsude prach, takze se to napenetrovalo a prave vcera jsem to maloval, mam to zatim 2x v tech pomerech vyrobce, 1. vrstva 1/0,75 a druha 1/0,5 takze udelam treti vrstvu zase 1/0,5 a uvidim jak to bude vypadat, ja se jen ptal jestli je to normalni, necekam ze to bude na poprve dokonale bile, hlavne kdyz se to redi v tom velkym pomeru, takze je to dost tekute a kryvost minimalni, rozdil trochu je mezi 1 a 2 vrstvou tak uvidime co udela treti vrstva. To jsem chtel vedet, kdyz jsi v novostavbe maloval takovych m2 tak uvidim na kolik to prijde m2 mne. diky za informace. jo jinak maluju to primalexem plus ale to uz jsem psal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.