Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před měsícem jsem vylil základ na kamenou zeď. A teď se vás chci zeptat jak udělat hydroizolaci. Po stravbě jezírka mi zbylo hodně rybniční plachty tak byl použil. Nechci totiž zbytečně navišovat náklady o koupi ipy. Plachta přeci taky izoluje. Ale zase se bojím aby mi zeď nezklouzla po plachtě . Rozměry budou 90 na šířku, 2,8m výška a 5 m délka. Díky za rady
Milý pane tazateli, když vezmete igelitový pytík z obchodu, napustíte ho vodou, tak taky dobře izoluje a nedáte ho pod zeď. Nevím jakou kvallitu má rybniční plachta, ale opravdu chcete šetřit 40-45Kč na metr?
Co hodláte stavět nad izolací? To bude asi důležité sdělit. Co bude nad základem stát. Proč by měla stavba někam ujíždět?
už čtu možná lépe, ***před měsícem jsem vylil základ PRO kamenou zeď*** jestliže budete stavět kamenou zeď jako plot...tak kvalitní vodotěsná plachta bude stačit..
doplněno 21.05.12 15:25:pne, kamená zeď, pokud nebude teréní nerovnost mezi pozemky, bude to stačit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.