Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydroizolace jakou

Od: kamenazed odpovědí: 4 změna:

Zdravím, před měsícem jsem vylil základ na kamenou zeď. A teď se vás chci zeptat jak udělat hydroizolaci. Po stravbě jezírka mi zbylo hodně rybniční plachty tak byl použil. Nechci totiž zbytečně navišovat náklady o koupi ipy. Plachta přeci taky izoluje. Ale zase se bojím aby mi zeď nezklouzla po plachtě :). Rozměry budou 90 na šířku, 2,8m výška a 5 m délka. Díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Zeď po plachtě může sklouznout víceméně stejně, jako po ipě...

Spíš je otázkou, zda rybniční plachtu hmotnost zdi na drobných nerovnostech neproděraví - známý izoloval podobnou stavbu Valmexem (vrstvená tkaninofolie) toušťky cca 1 mm a o problémech nevím, funguje mu už cca 7 let...

hodnocení

0x

Milý pane tazateli, když vezmete igelitový pytík z obchodu, napustíte ho vodou, tak taky dobře izoluje a nedáte ho pod zeď. Nevím jakou kvallitu má rybniční plachta, ale opravdu chcete šetřit 40-45Kč na metr?

Co hodláte stavět nad izolací? To bude asi důležité sdělit. Co bude nad základem stát. Proč by měla stavba někam ujíždět?

už čtu možná lépe, ***před měsícem jsem vylil základ PRO kamenou zeď*** jestliže budete stavět kamenou zeď jako plot...tak kvalitní vodotěsná plachta bude stačit..

doplněno 21.05.12 15:25:

pne, kamená zeď, pokud nebude teréní nerovnost mezi pozemky, bude to stačit.

kamenazed

To víte radši se dvakrát zeptat než to udělat jednou blbě :) přesně, jak píšu, bude to teď oddělující můj pozemek od sousedovo

instalater*

Pokud máš souseda jako já , zdá se mi výška plotu 2,8 málo . *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]