Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamna TOYOTOMI na tekuté palivo

Od: macach* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěla bych poprosit o radu.Špatně vytápím v zimě obchůdek a přemýšlela jsem o nějakém přímotopu.

Slyšela jsem o kamínkách na petrolej od firmy TOYOTOMI.Nemáte s nimi někdo zkušenost?A co by jste mi prosím doporučili k vytopení cca 80m2.

(máme tu kotel na uhlí, plyn tu zatím neni zaveden).

Moooc dějuji za radu Marcela:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

2x

pozor na ně pamatuji si je a byli to pěkní podvodníci, byl problém se spalinami i když tvrdili že se to může používat bez odtahu do komína, a smrděl ten petrolej - nebyl to klasický petrolej ale PL-6 to znamená letecký petrolej, s větší výhřevností a dodávali ho oni nějak předražený...musel bych hledat ale vím že to byli pěkní hoštapleři a napálili hodně lidí, takže pokud s nimi budete jednat - maximální obezřetnost napálili dost lidí...Ve vašem případě bych volil asi přímotop na propan butan - takový ty pojizdný kaminka s bombou ...hezký den

macach*
hodnocení

Děkuji Vám moooc za odpověď.

Krásný den M.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]