Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci zateplit stropy v rodinném domě,a sice tak,že na půdu položím vrstvu 20 cm polystyrénu.Jelikož potřebuji zachovat pochůznost půdy(jen pro běžné chození,nechci budovat podkroví),přemýšlím,co položit na EPS,abych s co nejnižšími náklady dosáhl pochůznosti.Myslíte si,že bych mohl použít protipožární SDK? Nebo stačí obyč.dřevotříska,popř.OSB desky?Pokládat vrstvu betonu vyztuženou kari sítí se mi zdá zbytečně pracné a příliš zatěžující půdu.Děkuji za každou radu.
Také se přikláním k vatě,pokud jsi ještě polystyren nekoupil.Zajistíš i lepší odhlučení stropu.Pak už je skutečně záležitost ceny materiálu,tedy řezivo,OSB desky .Dokonce i na vatě volně položené betonové dlaždice.Tím získá strop ještě lepší zatlumení.
JABRAKA
Možná by byla vata lepší,nevím,ale určitě je dražší,než EPS,nehledě na to,že nepotřebuji odhlučnit strop,v domě nepořádám žádné hlučné mejdany,ani mi nevadí zpěv ptáků nebeských,jde mi o to,jak dosáhnout minimálních nákladů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.