Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaschlé skvrny na příborech z myčky

Od: maxusa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den prosím o radu.Vždy,když myčka domyje nádobí objevím na příborech zaschlé skvrny snad od vody.Jsou to kvalitní nerezové příbory.Co dělat aby byli příbory z myčky pěkně lesklé a bez skvrn.Děkuji.Maxusa

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobromysl*
hodnocení

2x

Používáte tablety? Jestli moc nezměkčujete vodu.

Používáte prášek? Nemáte tvrdou vodu?

Já používám prášek a leštidlo nalévám zvlášť (nemáme tvrdou vodu). Skvrny na příborech se mi nedělají.

hodnocení

2x

Toto mi dělalo, když jsem se dělala, že nevidím, že chybí sůl. *hi* Místo leštidla zkuste dát ocet.

mowla*
hodnocení

0x

Vyndat a utřít/vyleštit... Jakmile na nich zaschne voda, vzniknou skvrny...

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud máte tvrdou vodu, mysím skutečně tvrdou, je docela možné, že s tím nic neuděláte. Mám s tím své zkušenosti... V jedné domácnosti mi to také takto dělalo a nebylo síly se toho zbavit. Neřešila jsem to a když jsem náhodou chtěla, aby příbory vypadaly dobře, prostě jsem je ručně utěrkou přeleštila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]