Nejste přihlášen/a.
Dobry den , muže mi tady někdo poradit, jake použit zavěsy na sadrokarton?
Nechci jit niž jak deset centimetru od stropu a nemužu použit přime zavěsy, respektivě nechci použit
přime zavěsy kvuli vrtani , kdo zna tak vi že přime zavěsy se vrtaji na dva šrouby a toho se chci
vyvarovat.
Existuje nějaky jiny zpusob ukotveni cd profilu abych nešel niže
než deset cm od stropu
diky za odpovědi
pokud nepouzijes samonosnou konstrukci pomoci UW a CW, tak se vrtani stropu se nevyhnes (zalezi na velikosti prostoru)
muzes pouzit draty misto primeho zavesu, ale porad budes vrtat UD nebo UW, takze...proc nechces vrtat do stropu?!
doplněno 18.05.12 20:11: ja vul spatne jsem to precetl
ale porad plati drat (ohnout oko a strihnout delku) a jak napsal kolega drat s perovym zavesem
bude se to trochu houpat, ale deska to zpevni
pokud by jsi mohl pridat vice cm, s ohledem na roztec a vrtani (sroubovani) do stropu by bylo take mozne pouzit dvojity rost
roztec jednoduchy rost - max. 50x1000, UD muze byt jako nosny
riztec dvojity rost - 1000x900, UD muze byt jako nosny
doplněno 18.05.12 20:19:jeste nez zavrhnes prime zavesy uplne, nevim co te presne odrazuje, mozna pasovani rovinny CD a nasledne sroubovani TEXu
jinak pimy zaves ma predvrtane diry a zde se da prostrcit svareci drat, ktery drzi CD v zavesu nez nastane pevne spojeni, navic posouvani v dirach ci ohnuti dratu lze docela slusne naladit rovinu, staci jen vodici CD pak se pouzije lat, nebo se cvakne pomocne CD pres krizovou spojku atd. moznosti je mnoho jak si ulehcit praci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.