Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych si pořídil na zahradu zahradní domek, přemýšlím jestli investovat do dřevěného nebo ho postavit napevno třeba z ytongu...? co je podle vás levnější?rád bych nějaký prostornější, ne jen nářadovnu, ale také jako občasnou zašívárnu případně doporučte nějaké firmy z vlastní zkušenosti, pokud se přikláníte spíše k dřevostavbě...
max. cena 50 000,-
díky
nevím,,ale za tolik peněz toho moc nepostavíte.Jedině si kupte v Globusu již hotovou chatku jak jsem tam byla ,nedávno,tak stála 37 000kč i s teraskou.A ještě vám ji postaví. A přivezou.
tak jedná se o zahradní domek k rodinnemu baraku, tak nepředpokládám, že to bude 2+kk co se týče toho globusu, to jsem viděl také, ale zkouším se zeptat, zda-li se nedají sehnat za ty peníze nějaké hezčí...
Dobrý den. Zahradní domek, koupení třeba v Marketu, zůstane jen malá místnost ze dřeva. Místnost postavená z materiálu Ytong. Domeček si můžete postavit sám, budete mít radost a uděláte si ho, jak sám chcete. Z vlastní zkušenosti vím, že místnost 4,20 x 4,10 byla postavena za dva dny, ve dvou mužích. Ani jeden nebyl zedník. ( nepočítám základy, píši jen o stavbě stěn, ke stropu.) Na zašívánu, určitě lepší, než dřevěná chatka. Dřevěnou chatku, jsme kdysi, také měli. Jen můj názor
Dobrý den.Zděná je samozřejmě nejvhodnější.Ovšem při dnešních cenách materiálu domeček 5x4 m při stavbě svépomocí spíš 80-100 tisíc.Pokud je člověk hodně zručný dá se pořídit dřevostavba za poloviční cenu oproti hypermarketu.Dřevo je potřeba koupit přímo na pile a hodně makat a mít vhodné nástroje.Ovšem v obou případech je radost z díla parádní pocit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.