Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umakartové jádro

Od: help* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

v pronajatém bytě v panelovém domě mám původní umakartové jádro, nad kterým se mi sráží voda a občas začne protékat strop. Můžete mi doporučit, jak tomu nejlépe zamezit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Větrat...větrat...a zase větrat..

Stávat by se to ale běžně nemělo...maximálně v nejvyšším patře...a u domu který není zateplen..a jsou tam ještě další vady..

polinek*

bydlím v paneláku ,ale toto slyším poprvé.Mám na umakartu kachlíky až do stropu a vše je ok ,,chyba bude asi tím,jak se koupete tak jste zavřená a je tam moc páry.

doplněno 18.05.12 23:53:

já bydlím až nahoře a nic ,,,sucho

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud v panelákovém bytě není strašně sucho,je to zázrak.Zkus si promluvit se sousedem nad tebou,zda mu neprotékají odpady,nebo není někde netěsnící trubička.

JABRAKA

hodnocení

0x

spíš se sprchujete velmi teplou vodou. A nebo řekněte sousedům nad Vámi ať Vám neprolévají koupelnu. Samozřejmě najít chybu nebude zcela jednoduché.

help*
hodnocení

0x

Prvávě, že bydlíme dvě patra odshora, barák je zateplený a u sousedky jsme prolezli všechno, co by mohlo protékat :( Koupelna je pořád otevřená, aby větrala.

Pak je to opravdu "více než divné"...zvláště pokud se tak děje jen ve Vaší koupelně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]