Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měla bych na vás obrovskou prosbu. Vybíráme s manželem sedací soupravu, která by nám posloužila zároveň jako postel pro každodenní spaní. Chtěli bychom však rohovou sedací soupravu s ložnou plochou 160x200. Bohužel však takovou sedačku nemůžeme najít.
Pokud máte někdo nějakou zkušenost nebo víte kde se dá taková sedačka koupit budeme vám co vděční.
Děkuji za odpovědi ![]()
Minulý týden jsem pro vnoučky sháněla rozkládací křeslo na občasné přespání a tak jsem pocourala IKEA, Mobelix, Orfu a ještě něco na konci Hrabůvky. A úplně se mi zachtělo být mladá a mít tatínka s dobře placenou prací a zařizovat byt. Protože je úžasný výběr. Velikosti, materiály, barvy, typy, výrobci.Jen to musíte vidět. Tahle zkušenost je nesdělitelná. Je třeba usmažit řízky do chleba a udělat si výlet do Ostravy.
Asi budete muset něco připlatit, protože denním roztahováním se sedačka opotřebuje. Je třeba koupit ne úplně levnou. Před každým obchodem na vývěsce je katalog a každý prodejce je ochoten objednat v jiném potahovém materiálu. Ale opravdu výběr je takový, že zrak přechází.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.