Nejste přihlášen/a.
zdravím,
vzhledem k tomu, že z vekry se ani neobtěžovali odpovědět na poptávku, zůstalo to nakonec na jedné firmě -
máme nabídku na 2 6ti komorová okna nějaká běžná kvalita , nic extra
45x75
60x90
zvenčí je barva,tzn. nejsou bílá
za obé včetně dopravy 6700 celkem
nedokážu posoudit, jestli to je hodně málo. máme tam sice 45% slevu ale to je jen takový házení číslama, když není nikde dána ceníkovka
díky za link, tyhle poptávkový servery nepoužívám - spíš oslovujeme firmy z okolí případně firmy podle referencí.
a telefon neznámo komu taky dávat nehodlám už to mi vadí, že ho chtějí i ty konkrétní firmy, když mně stačí pro malou objednávku komunikace mailová
neřeknu velkou zakázku, ale ty dvě okýnka jsem si představoval jednodušší shánění
Poud já sem zadával poptávku tak mne nikdo telefonicky neotravoval poslaly mne mnoho nabídek na meil a já si vybral tu nejlevnější a pak teprve jsem volal ale samozřejmně každý má na to svúj názor já třeba sháněl sítě do oken a žaluzie a ceny opravdu byly hodně rozdílné takže já ušetřil min 2000.-pro mne docela dobrá úspora
endyfrog má pravdu. Asi sháníte na nepravém místě. Zadáním poptávky nic neriskujete, jste svým pánem. A shánět okna jen v okolí? To by mě nenapadlo. Dopravu u solidní firmy neplatíte a nakonec větší firmy mají pobočky po celé ČR.
K tématu - za dobrá okna je tato vaše cena malá, za šmejd velká. Dala jste tak málo informací, že nejze odpovědět.
nechtěl jsem udávat konkrétní firmu. nejedná se o žádného garážového výrobce - cenu budu tedy považovat za středně dobrou a okna za středně dobrý šmejd
jinak díky, ty poptávkový servery teda někdy vyzkouším, pokud to funguje, jen dobře - zatím máme zkušenosti spíš se špatnou elektronickou komunikací
Jen vyzkoušejte poptávky. Vy zadáte poptávku a nikoho nenutíte, aby vám odpověděl. Kdo vám odpoví, tak má zájem o práci. Jenže, když soukromě oslovíte firmu, tak čekáte jak tvrdé Y zda vám někdo odpoví a nebo ne. Dejte poptávku na týden a za týden máte vybráno z nabídek a pak domlouváte detaily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.