Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava laminatove vany

Od: d10 odpovědí: 8 změna:

Ahoj, mam problem.

U zakaznika jsem montoval vanu. Neni to uplne levna vana, myslim, ze je v cene ojeteho auta. Kazdopadne ted jsou s manzelkou na 3 tydny nekde v karibiku a ja jim renovuju koupelnu. No a stal se mi prusvih. Upevnil jsem vanu, podezdil, a oblozil. Pak, protoze byl vecer, tak jsem se rozhodl, ze nepojedu domu, ale ze tam prespim - to jsem mel dovoleno. No a tak me napadlo se v takove vane i vykoupat. Pri vylezani z vany jsem ale trochu zavravoral - no pravda, mel jsem neco popito a chytil se pri padu za baterii, a protoze mam dobrej metrak, tak jsem vylomil tu baterii z vany i s kusem laminatu.

Otazka zni, je mozny to nejak prilepit a prelestit aby to nebylo poznat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Otazka zni, je mozny to nejak prilepit a prelestit aby to nebylo poznat?

Pokud se bavíme o nové vaně a nemá to být poznat, pak Vám může pomoc poskytnout pouze tento pán:

davidcopperfield.com/...

Jinak se dejte na modlení, protože být tím majitelem který tu vanu platil, tak buď tu vanu vyměníte za NOVOU...a zaplatíte ze svého, nebo by Vám ode mne hrozilo těžké ublížení na zdraví...

d10
hodnocení

No tobe to prijde asi vtipny, ale me ne. Ten majitel je schopen vseho. Je jednim z "kmotru" a kdyz se rozcili, tak me muze nechat treba zmlatit. Ja tu vanu klidne zaplatim, co jsem se dival na dokumenty tak stala 1990 Eur, coz je teda palka, ale ty penize na to mam. Problem je, ze asi nebude jen tak jednoduche ji zase objednat a privezt.

Jestli se mi to nepodari nejak zamaskovat, tak ten barak snad zapalim a bude to. :(

Ne, nepřijde mi to vtipné...

Spíše mi přijde úsměvný dotaz na to "zamaskování" aby to nebylo poznat...To snad ani nemůžete myslet vážně.

Pokud jste pojištěný, pak by jste to mohl vzít přes pojistku "na blbost"..., pokud nejste, pak máte smůlu...

Opravdu nevěřím tomu, že existuje jakákoliv technologie, která by u zcela nové vany dokázala tento průšvih opravit...tak aby vana vypadala jako nová.

d10
hodnocení

No ono je to ulomeny hlavne pod tou napousteci hubici, ta prasklina skoro kopiruje tu hubici. Nejak bych to tam vlepil a dal na to nejaky chromovany krouzek, ktery to prekryje a na to teprve tu napust. On to nevidel jak to vypadalo predtim, takze nepozna, ze je tam krouzek navic.

Dal bych fotku, ale mam ve smlouve, ze v objektu neporidim zadnou fotografii ani zaznam.

No a taky by me zajimalo, jestli je mozny, ze je v koupelne kamera a je to vsechno zaznamenany. To bych byl v riti. Ja predpokladam, ze ne, protoze ostatni kamery jsou normalne videt, tak nemyslim, ze by v koupelne byla nejaka skryta.

Tuhle praci jsem nemel brat. Pojisteny nejsem.

No, vana za 50tis zase není něco tak neuvěřitelného...a něco co by se nedalo skladem sehnat.

Nicméně ještě nějakou "poslední" šanci bych zkusil výrobce vany, jestli by s tím nebyl schopen něco udělat, ale osobně tomu nevěřím...byl by proti sobe.., zvláště kdyby byla následně uplatňována z nějakého důvodu záruka.

jabraka*

Pokud jde jen o prasklinu a ten kus je mechanicky s vanou ještě spojený,pak je tu jediná možnost.Vymontovat vanu,odstranit baterii a zespodu díru zalaminovat záplatou skelného laminátu.Spoj bude rozhodně držet téměř jako originál.Nahoře je ovšem vložka akrylátová,pozor na poškrábání.

JABRAKA

lidus*
hodnocení

0x

Zdravím, nevím proč ale váš příběh je nějak dost těžce uvěřitelný, nicméně pokud k vámi popsanému skutečně došlo, tak jednejte rychle, okamžitě kupte věc novou aby to majitel nepoznal.

d10
hodnocení

Ta vana je privezena z Nizozemska, takze novou koupit hned tak nemuzu. Je pravda, ze mam asi 14 dni, ale nejsem schopen tam tu vanu dopravit aniz by to bylo videt na zaznamu z bezpecnostnich kamer.

Ja to zkusim nejak prilepit a zkusim to zatajit. Jen jsem chtel poradit, jestli nekdo nevi cim prilepit laminat tak aby to drzelo. Jsem proste blbec, nemel jsem do te vany lezt, ale taky jsem se chtel nekdy v takove vane vykoupat :(

No jestli to dobre dopadne tak mam aspon doboru historku do hospudky...

Nez majitel odjel pryc, tak jsem tam rozbil vysavac, - to tlacitko asi nejak vyskocilo z pruzinky a neslo mackat. Chtel jsem to normalne oznamit, ale nez jsem to udelal, tak manzelka majitele kvuli tomu zjebala uklizecku a ja jsem nesebral odvahu se priznat :( Ani neumim poradne nemecky, tak jsem radsi mlcel. Bylo mi trapne, kdyz uklizecka skoro brecela. Ach jo. Jsem asi srab, mozna bych mel jit s pravdou ven. Ale oni jsou takovi nejaci divni, porad takovi nasrani a agresivni. Proste nahovno. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]