Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké plynové topení

Od: lamanka odpovědí: 5 změna:

*slunce*Dobrý den,chtěla jsem se zeptat budeme měnit plynový kotel a zajímalo by mně jestli můžeme tam dát turbokotel , slyšela jsem ,že to je již zakázané tak jestli to je pravda.Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

doporučuji navštívit odborného prodejce, aby Vám vysvětlil, že máte špatné informace. Turbokotle se stále prodávájí, jen se střídavě zpřísňují a usnadňují podmínky.

Hlavní je vývod komínku přes zeď.

hodnocení

0x

Jaké měl odkouření ten starý kotel?

lamanka
hodnocení

byl vyveden nad vanou kde dříve byla karma a tam to vedlo asi1,5m od kotle ,pro nás by bylo lepší to vystčit ven ale prý je to zakázané

není to zakázané, musíte splnit určité věci, nesmíte mít vedle okno atd...

Ta karma byla odkouřena a si do starého komínového průduchu? Ten už Vám nyní nikdo pro plynový kotel neschválí, musel by se vyvložkovat nerezovou trubkou ( 1000,- Kč/m). Pokud je za zdí volný prostor a nad Vámi není žádné okno, tak zkuste ten turbokotel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]