Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rekonstruji koupelnu a chystám se postavit příčku koupelny. Jak daleko ji postavit od té první abych tam pak usadil mezi ně vanu 140cm dlouhou. Nemám v tom zkušenosti kolik se nechává na obklad+lepidlo,nebo usazení vany :-/ (myslel jsem tak 145cm asi?)
doplněno 16.05.12 08:58:obr.
doplněno 16.05.12 08:59:.
doplněno 16.05.12 09:00:.
Obrázek sice žádný nevidím, ale má-li vana 140, stačí nechat mezeru 141, aby se ti tam líp zasouvala. Kachličky pak jdou přes vanu, aby voda stékala po liště dovnitř. 5cm už je moc. I kdybys měl tlustší kachličky, tak budou tak 8mm maximálně a jsou-li rovné zdi, tak lepidlo dá kolem 5 mm, takže max. 3cm celkově a už to bude na hraně.
OK díky za radu.obrázek se nejak nechce zobrazit :-/ Možná to zkusím raději na 142,nevím jak moc jsou steny křivý a zdít budu teprve podruhé tak si dám tu rezervu radeji 1cm z každé strany.
doplněno 16.05.12 12:47: Nemá ještě někdo zkušnost? Čím víc stejných názorů se mi potká-tím líp
Martincakl. to máš pravdu, ale po každé straně 1cm mu vyjde.
Ale teď mě napadá matesxss - tys nenapsal, jestli to máš s omítkou a tu novou, jestli děláš z Itongu a kachličky, nebo taky omítku?
Ten 1cm je i s omítkama - hned pod kachličku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.