Nejste přihlášen/a.
Včera jsem se zde ptal a došel k názoru, že dveře z hypermarketu kupovat nebudu. Našel jsem ale výrobce, kde vyrábí dveře ze smrkového masivu kolem 11-19 tis, co si o tom myslíte? Je tato cena adekvátní (tím myslím, není moc nízká a někde je háček atd), děkuji!
Dobrý den
vyobrazené dveře EURO (68mm)jsou z celomasivu, rám dveří jsou eurohranoly nenapojované, kazety jsou masivní třívrstvé, s prostřední tepelně izolační vrstvou. Cena povrchové úpravy je 2800 bez DPH (třívrstvá silnostěnná akrylátová lazura stříkaná vysokotlakem).
90% výrobců vyrábí ze smrku, borovice je smolnatá, a ta dělá problémy pod akrylátama, navíc je křehčí. Z modřínu nedělá nikdo, alespoň jsem nenašel nabídku na euro dveře z modřínu nikde, krom zakázkových "garážistů". Z dubu by pak cena byla samozřejmě někde jinde.
Co se týče kazet, nemáme s tím problémy, ani sesychání, ani s praskáním. Kazety si lepíme samy, protože vím, co dokáže udělat koupená pur deska na dešti, navíc deska pro hloubkové frézování je neuvěřitelně drahá.
Možná jste nechtěl slyšet názor výrobce, ale ten náš e-shop a jeho administrativní rozhraní je takovej bonzák...
S pozdravem
Janda
Díky. Na dveře neprší ani nejsou vystaveny přilišnému větru. Podle obrázků to vypadá velmi solidně, když přiobjednám povrchovou úpravu. Ale nevím no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.